Da li ste i vi takvi

Nikom se ne vraća na posao: Četvrtina ljudi nakon odmora javlja da su bolesni!

Oni koji se pojave na poslu najčešće sanjare o sledećem putovanju, a polovina njih ne može da se koncentriše i jako su zaboravni
Zanimljivosti
05:34h Autor:
Foto: Thinkstock

Povratak s godišnjeg odmora ljudima teško pada, pa se služe lažima i smicalicama kako bi se izvukli s posla, utvrdila je studija britanske kompanije Travelex.

Četvrtina njih je barem jednom javila da su bolesni i nisu se pojavili na radnom mestu. Oni koji se pojave na poslu najčešće sanjare o sledećem putovanju, a polovina njih ne može da se koncentriše i jako su zaboravni.

Koji su neobični prigovori turista saznajte OVDE.

Upravo raspoloženje kao da su još uvek na godišnjem odmoru smeta njihovim kolegama. Na to se žali trećina njih, potvrdilo je istraživanje sprovedeno na 2000 ljudi.

Šta vam je sve neophodno za prijatno putovanje pročitajte OVDE.

Pre samog odlaska na godišnji odmor, muškarci se najčešće pakuju dan pre, a 40 odsto žena to obavi nedelju dana unapred. Ipak, većini je zajedničko to što se već po dolasku u hotel prebacuju na opušteno raspoloženje.

A ukoliko putujete, slobodno se upustite u avanturu, jer letnje ljubavi više ne traju kratko. OVDE saznajte više o tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...