Zanimljivo

Sve žene će se pronaći: 5 stereotipa koji su istiniti!

Bez obzira na to koliko ste snažni, sposobni da sami rešavate svoje probleme, činjenica je da imate osetljivu stranu. Ponekad utehu tražimo u hrani - nema ništa bolje od toga kad se počastimo čokoladom ili sladoledom nakon teškog dana
Zanimljivosti 23.07.2014. - 16:11h
Foto: Thinkstock

Iako mnogi mrze "svrstavanje u isti koš", stereotipi nisu nužno netačni. Otkrivamo vam koji su stereotipi o ženama zapravo istiniti.

 

Osetljive smo

 

Ovo je najčešći sterotip protiv kojeg se mnoge žene bune. Ali, bez obzira na to koliko ste snažni, sposobni da sami rešavate svoje probleme, činjenica je da imate osetljivu stranu.

 

OVDE saznajte koje tri negativne misli morate da odstranite odmah.

 

Volimo da pričamo

 

Volimo da delimo ideje i da stvaramo mostove sa drugima zbližavajući se kroz razgovor. Dajte nam jednu temu i uskoro ćemo bez ikakve poteškoće preći na drugu, treću... desetu temu.

 

Emotivne smo

 

O svemu pomno razmislimo, sve planiramo do najsitnijih detalja, pa nenamerno ostvarujemo bliske emocionalne veze sa drugima. Emotivnost može da bude slabost, ali često je zapravo naša snaga. Mi smo saosećajna stvorenja koja svet posmatraju na poseban način.

 

Jedemo sladoled/čokoladu kad smo uznemirene

 

Nije da se ponosimo time, ali ponekad utehu tražimo u hrani. Nema ništa bolje od toga kad se počastimo čokoladom ili sladoledom nakon teškog dana.

 

Omiljeni sladoled otkriva vaš karakter. OVDE saznajte više o tome.

 

Prijateljicama govorimo sve

 

Žene prijateljicama govore sve, bilo da je reč o ozbiljnim stvarima ili temama koje nisu ni vredne razgovora. Posebno često govorimo o vezama. Tražimo savete jedna od druge i žalimo se na probleme u nadi da ćemo zajedničkim snagama da pronađemo rešenje problema.

 

Koje su čudne stvari koje rade samo najbolje prijateljice saznajte OVDE.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...