Fenomenalna ideja

Moda divljih životinja: Lavovi, medvedi i tigrovi dizajniraju farmerke! (VIDEO)

Predatori u zoološkom vrtu u Tokiju su pušteni da svoje zube i kandže oštre na džinsu, a rezultat su tzv. "ripped" farmerke, ili pocepane farmerke, jedan od glavnih modnih trendova ove sezone
Zanimljivosti
22:40h Autor:
Moda divljih životinja: Lavovi, medvedi i tigrovi dizajniraju farmerke! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Uprava jednog zoo vrta u Japanu došla je na originalnu ideju da svoje lavove, tigrove i medvede uposli kao modne dizajnere, a da pritom dobro zaradi na njihovim "kreacijama". Predatori su pušteni da svoje zube i kandže oštre na džinsu, a rezultat su tzv. "ripped" farmerke, ili pocepane farmerke, jedan od glavnih modnih trendova ove sezone.

http://www.youtube.com/watch?v=oBkqfiN6zJM
"Zoo Jeans"

Kako da nosite iscepani džins kao Bar Rafaeli pogledajte OVDE.

"Obmotali smo stare gume i druge predmete džinsom, a zatim smo ih ubacili u kaveze, a životinje su se bacile na njih", izjavio je za AFP direktor vrta Nobutaka Namae, pomalo zbunjen čvrstinom sukna, s obzirom na tretman koji su mu priredile modne zveri.

"Džins je jači nego što smo mislili i na kraju je zaista umetnički istranžiran", naveo je on.

Kojih 7 modela farmerica nisu za svaki oblik tela saznajte OVDE.

Od parčića iscepanog denima sašivene su farmerke koje su ponuđenje na onlajn aukciju, a prihod od prodaje će biti uplaćen Međunarodnoj organizaciji za zaštitu divljih životinja (WWF). Juče su farmerke koje je "kreirao" tigar dostigle cenu od 121.000 jena ili 875 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs