Transformacija

Kim Kardašijan dobila dvojnicu: Zadužila se 30.000 dolara da bi ličila na starletu! (FOTO)

Kler Lison želi da liči na Kim kako bi imala više samopouzdanja, a u planu ima i povećanje zadnjice plastičnom hirurgijom
Zanimljivosti
10:38h
Kim Kardašijan dobila dvojnicu: Zadužila se 30.000 dolara da bi ličila na starletu! (FOTO)
Foto: Twitter

Dvadesetčetvorogodišnja Kler Lison potrošila je preko 30.000 dolara na silikonske implante, nadogradnju kose, potamnjivanje kože, šminku i odeću, a sve to kao bi izgledala kao Kim Kardašijan!

Lison kaže da je sve to uraila kako bi podigla svoj nivo samopouzdanja, jer je kao tinejdžerka bila meta ismevanja i maltretiranja.

"Izbelela sam zube, želela sam veće grudi, a mom hirurgu sam objasnila šta želim tako što sam mu pokazala fotografiju Kim Kardašijan" - rekla je Kler Lison u emisiji "This Morning".

Kim Kardašijan zarađuje 200 miliona dolara na igrici! Više pročitajte OVDE.

Kler dodaje i da nosi pantalone sa silikonskom zadnjicom, kako bi njena pozadina ličila na zadnjicu starlete.

Iako smatra da silikonske pantalone izgledaju prilično realno, ona planira da plastičnom operacijom poveća svoju zadnjicu, jer, kako sama kaže, prirodno nikada neće biti imati guzu kao Kim.

Lison je, čini se, postala opsednuta starletom nakon što su joj prijatelji rekli da liči na nju.

"Tada sam gledala njen rijaliti šou i shvatila da ličimo i po stavovima. Pomislila sam da je to baš lepo i zaista sam poželela da izgledam kao ona" - objasnila je Kler.

Koji god da su razlozi zašto Kler želi da izgleda kao Kim, to je za nju preskupo - u emisiji je priznala da je zbog transformacije u dugovima do guše i da su je zajmodavci već opominjali zbog neplaćenih računa.

Kako se sestre Kardašijan provode na jahti, saznajte OVDE.

Ali, čak ni to ne može da odvrati Kler od njenog sna da u potpunosti izgleda kao Kim Kardašijan.

"Ja radim, ali plata mi nije dovoljna. Koristila sam kreditne kartice da bih sve to platila i u velikim sam dugovima.

Uvek kažem da ću ih platiti, ali čim novac legne na moj račun, samo mislim na to kako želim da izgledam kao Kim" - rekla je Kler i dodala da kada izgleda kao Kim, oseća se nezaustavljivo i nedodirljivo, kao i da može nešto da napravi od sebe.

A koliko novca bi vam bilo potrebno da izgledate kao Megan Foks, saznajte OVDE.

"Osećam se jako. Imam osećaj kao da sam izgradila dovoljno samopouzdanja da volim sebe malo više nego ranije" - kaže Lison.

Inače, slučaj Kler Lison nije usamljen: možda bi se lepo združila sa ženom koja se operisala da bi ličila na Dženifer Lorens, ali i sa muškarcem koji je dao preko 100.000 dolara kako bi podsećao na Džastina Bibera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs