Astro prognoza

SNAŽAN RETROGRADNI JUPITER KREĆE 28. JULA: Evo koje stvari biste trebalo da izbegavate da radite, jer sprečavaju USPEH

Horoskop otkriva da planeta obilja i sreće – Jupiter 28. jula započinje retrogradnu fazu, odnosno počinje da se kreće unazad sve do 23. novembra.

Zanimljivosti
19:45h Autor:
SNAŽAN RETROGRADNI JUPITER KREĆE 28. JULA: Evo koje stvari biste trebalo da izbegavate da radite, jer sprečavaju USPEH
Foto: Shutterstock

Meseci retrogradnog Jupitera, planete koja je najviše povezana sa srećom, mogu ili usporiti vaš put ka uspehu, ili ga potpuno promeniti, a svakako se savetuje oprez. Ovaj aspekt povezan je sa zastojem u rastu, odlaganjem planova i sumnjivo srećnim okolnostima.

Astrolozi ističu da je Jupiter planeta ekspanzije, podstiče najbolje osobine ličnosti, povećava osećaj za velikodušnost, donosi smeh i radost. On deluje na rast, unapređenja i pobede. Međutim, kada započne retrogradni hod, stvari se menjaju.

Jupiter se kreće retrogradno otprilike na svakih 9 meseci. Mnoge stvari vas neće iznenaditi, već ćete shvatiti da ovaj period stagniranja može biti važan i poučan za vas.

Tokom retrogradnog Jupitera 2022. godine, pozvani smo da zaustavimo rast poslovanja ili pauziramo naše studije, kako bismo sagledali stanje i procenili gde se nalazimo. To se događa iz jendog razloga – moramo shvatiti koje ćemo naredne poteze i korake napraviti.

Ovoga puta Jupiter će biti u znaku Riba, pa astrolozi ističu da razmislite o poslu, sreći, imovini i finansijama. Dan kada se čini da Jupiter stoji na nebu, neposredno pre nego što okrene kurs i krene retrogradno jeste 28. jul 2022. Jupiter je ovog dana u vatrenom, mladalačkom Ovnu, tako da su osećanja impulsivna, a promene neverovatno brze.

Jupiter, Horoskop
foto: Shuterstock

Istog dana očekuje nas i julski mlad Mesec u znaku Lava čija, energija simbolizuje novi početak, bolju komunikaciju, srećne prilike.

Kada se ponešaju te dve energije, moguće je da ćemo znati na koja vrata treba da pokucamo, odakle da krenemo, šta da promenimo.

Retrogradna faza Jupitera završiće se 23. novembra 2022. godine, kad planeta obilja kreće direktno. Postretrogradna senka će trajati do Dana zaljubljenih 2023. godine, dajući nam šansu za preokret. Tada je pravo vreme ponovo pokušati, iskoristiti prilike i pokrenuti tok dobrih promena.

Devojka, Zamišljena Devojka, umetnički portret
foto: Shutterstock

Uticaj Jupitera može biti uzbudljiv i odnosi se na sve što teži da raste i razvija se – od učenja, materijalnih stvari, do razvoja ljubavnih veza. Međutim, sada deluje na nas „mračnije“, odnosno može nas naterati da nešto odložimo, pomerimo. Ali, na kraju možemo shvatiti da je sve baš trebalo tako i da bude. Budite oprezni da ne napravite grešku, donesete ishitrnu odluku ili usvojite neke loše navike.

Retrogradni Jupiter počinje sa Ovnom, pa je moguće da će vas podstaći da prelazite granice, borite se, gurate svoje uprkos preprekama. Ovo može biti ponekad iscrpljujuće, ali možete naučiti lekciju o strpljenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs