Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUL: Veliki poslovni uspeh očekuje jedan znak, dok Vaga mora da rasčisti sve nedoumice

Vodolija uživa u životu, Ribe umorne od posla, Strelac zadovoljan u ljubavi

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUL: Veliki poslovni uspeh očekuje jedan znak, dok Vaga mora da rasčisti sve nedoumice
Horoskop za 15. jul 2022. godine, Foto: Profimedia

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova dočekuje veoma zadovoljna, sa ostvarenim rezultatima iznad proseka i pohvalama od strane nadređenih osoba.

Ljubav: Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava koja se mogu dogoditi tokom ovog dana, posebnu pažnju zahteva znatno mlađa osoba od vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici većini Bikova donosi nešto manje posla i sveukupno profesionalnih obaveza. Višak vremena iskoristite na aktivan i praktičan način.

Ljubav: Sve što se bude dešavalo tokom ovog petka na vašem ljubavnom planu neće imati veze sa praktičnošću, pa nemojte insistirati na tome.

Zdravlje: Bez značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Blizanci

Posao: Ovaj radni dan može se svrstati u prosečne za tipične predstavnike Blizanaca. Uz nešto sporiji tempo manje - više sve ćete na zadovoljavajući način privesti kraju.

Ljubav: Bilo bi dobro da svojim angažovanjem date doprinos jednom potencijalnom lepom danu po pitanju opuštanja napetosti koja se bila uvukla u vaše partnerske relacije.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Evo jednog opuštenog radnog dana, gde bi Rakovi mogli da se pozabave sređivanjem formalnosti, i svega dobrog što su uradili u prethodnom periodu.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno i kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osećali.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice Lavovi dočekuju pomalo fizički iscrpljeni, ali i uglavnom zadovoljni urađenim u prethodnom periodu.

Ljubav: Šarena ljubavna sedmica može biti veoma lepo začinjena prijatnim iznenađenjem, koje stiže od voljene osobe. Budite spremni na neočekivan predlog.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Astrološki aspekti najavljuju veoma dobru klimu da tipične Device i danas budu profesionalno uspešne i poslovno praktične. Sav vaš trud i napor daju rezultate.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan za ishitrene i brzoplete odluke u sferi ljubavi. Obratite pažnju da vas neke neočekivane okolnosti ne izbace iz takta previše.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Na kraju radne sedmice za Vage nije baš preporučljivo da se profesionalno angažuju na više strana. Privodite kraju ono što ste već započeli.

Ljubav: Bezmalo sva vaša pažnja i energija biće usmerena ka poslovnim obavezama, pa će vam i određeni ljubavni signali pristizati iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Posle naporne i verovatno veoma uspešne radne sedmice, evo jednog dana da i Škorpije malo uspore. Možete i priskočiti u pomoć nekom od bliskih saradnika.

Ljubav: Sve vaše aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Zdravlje: Potreban vam je psihofizička relaksacija.

Strelac

Posao: Veći deo ovog radnog dana stvari bi trebalo da teku u uobičajenim profesionalnim okvirima. Moguć iznenadni poslovni put.

Ljubav: Nemojte biti previše pasivni, ali takođe ne treba ni insistirati na bilo čemu tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ukoliko želite bolje razumevanje i pomoć, usporite malo i pokažite razumevanje za druge. Solidna završnica radne sedmice je pred vama.

Ljubav: Suštinski pozitivan ljubavni dan se nalazi pred vama, a mogli biste i nekim finim znakom pažnje iznenaditi osobu koju volite.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Veoma dobar i uspešan radni dan očekuje Vodolije, naročito one koji imaju slobodu odlučivanja, ili sarađuju sa strancima. Moguće su i neočekivane nove poslovne ponude.

Ljubav: Dobar je dan za druženje, provod, uživanje u društvu i novih i starih simpatija. Na vama je izbor.

Zdravlje: Moguće manje respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Poslednjeg dana u radnoj sedmici Ribe bi trebalo da budu opuštenije nego inače, iako nije isključeno da vas nerviraju spori poslovni saradnici.

Ljubav: Lep i harmoničan dan u vašem partnerskom odnosu, može malo narušiti zrno sumnje u iskrenost druge strane. Proverite, ali nemojte praviti probleme tamo gde ih nema.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs