ASTRO PROGNOZA

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Za Blizance će ovo biti mesec ludačke sreće, a ako ste rođeni u OVOM znaku, teško vama!

Donosimo vam detalju astro prognozu za svih 12 znakova. Evo kako su vam zvezde naklonjene

Zanimljivosti
Autor:
VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Za Blizance će ovo biti mesec ludačke sreće, a ako ste rođeni u OVOM znaku, teško vama!
Foto: Shutterstock

OVAN

Jul je mesec koji je dobar za privatni posao. Rad od kuće, privatna firma, otvaranje ili unapređenje posla. Mada ćete se malo i odmoriti od velikog rada u predhodnih šest meseci, ali nastavljate istim tempom. Važno je da napravite dobar dil sa jednim Lavom koji predvodi posao sa više inostranih provajdera. Dobar period za zaradu u periodu od 24. jula, pa sve do kraja meseca. Pazite kako trošite novac od 10. pa sve do 17. jula. To će vam biti kritični dani, manje novca u tom periodu. Ljubav cveta u braku, to vam podiže sistem vrednosti i možete da se bolje organizujete za srećniji život u dvoje, a oni koji su slobodni moraju da se više potrude jer im predstoji uzbudljiv početak nove ljubavne veze. Osoba je rođena u vatrenom ili vazdušnom znaku. Čuvajte se neplaniranih događaja do samog kraja meseca. Zdravstveno vam je stomak osetljiv, preko celog meseca.

BIK

Ovaj mesec je period kada možete da rešavate stambeno pitanje, da živite u nekoj drugoj zemlji, ako volite promenu. Mnogi će dobiti nasleđe ili ćete pokušati da stvorite nov posao u inostranstvu, posebno je veletrgovina dobra perspektiva. Ukoliko očekujete dugovanje kroz novac, male su šanse za tako nešto, za vas je bolje da napravite ugovore o nekretninama. Partneri sa kojima radite su veoma teški kao ljudi i njihova energija vas iscrpljuje. Zbog toga morate da se okrenete sebi i svojim planovima. Druga polovina meseca je vezana za ljubav i mnogo lepih trenutaka sa partnerom, od putovanja, poklona, strasti, iskrenih reči. Ako ste u vezi sa Strelcem očekujte da dobijete poklon čija je vrednost velika. Zdravstveno se čuvajte alergija, infekcija.

BLIZANCI

Blizanci moraju manje da rade, ako je moguće. Dobar period za one privatnike koji očekuju posao od 1. do 7. jula i od 13. do 28. jula. Ukoliko planirate novo poslovanje sa inostranim kompanijma, ostvariće se u drugoj polovini meseca. Imate poziv od rođaka koji živi u zemlji preko okeana. To je šansa da odete i sebi ostvarite san, dugo očekivani. Neki od vas imaju povratak iz inostranstva, kao da niste pronašli sebe. Ukoliko ste slobodni, upoznajete šarmantnu osobu na letovanju. Morate da prihvatite sreću koja vam se pruža. Sa zemljanim znakovima možete da ostvarite veliku ljubav. Jarac ili Devica su odlični izbori. Dobar odnos i u braku. Morate da prihvatite partnera svim srcem ako želite da uživate i dalje. Putovanje od 18. jula. Lep provod predstoji. Vraćate se zadovoljni i ispunjeni emotivno, što vam mnogo znači. Zdravlje vam je povezano sa načinom ishrane.

RAK

Rak je znak koji mora da prosperira tokom meseca, jer je to ono što vama zaista predstoji. Postavljene planete u toku meseca u daljem toku daće da se okrenete dobrim delatnostima, prilivu novca koji će biti i veći nego što očekujete. Od 7. do 27. jula novac, dobri poslovni ugovori sa inostranstvom. Čuvajte se psihičkog stresa koji nastaje na poslu, a koji može da izazove osoba iz znaka Škorpije. Oko 10. jula novo poznanstvo, bez obzira da li ste sami ili u vezi. Osoba se bavi sportom, ugostiteljstvom ili uslugama. Ukoliko ste u braku, ovo je vaš mesec, kada treba da se isključivo posvetite porodici, deci i zajedničkim prijateljima. Često ćete vreme provoditi na izletima. Zdravstveno, Rak i te kako mora da vodi računa o prehladama, bez obzira na toplo vreme.

LAV

Lav tokom meseca pati od obaveza, opterećenja. Mislite da ste na ivici. Nećete izdržati pritisak. Odredite prioritete i ono što je najvažnije raditi tokom meseca. Novac od 7. jula, posebno poslovi vezani za sever Evrope. Lavu koji očekuje posao u državnoj instituciji trebaće pomoć uniformisanog lica ili nekog drugog autoriteta. Mnogi pripadnici ovog znaka žele da započnu nov posao koji je povezan sa komunikacijama. Uspećete uz pomoć Jarčeva i Ovnova. Od 20. jula imate predispoziciju da se zaljubite u jednu moćnu osobu. Lav u braku mora da sluša supružnika. Vreme je da bračni partner dođe do izražaja, ali i tome će biti brzo kraj, jer već pred kraj meseca vi se vraćate na čelo porodice. Zdravstveno - stomačni virusi su česti.

DEVICA

Device, morate da preispitate saradnike koji su rođeni u vodenom znaku, posebno oni u znaku Ribe, jer vam unose konfuziju i nesigurnost. Novac od treće nedelje meseca, posebno posle 25. jula. Device koje imaju nameru da putuju, neka odlože sve do kraja meseca jer će se sresti sa osobom iz znaka Škorpije koja im pomaže. Nova saradnja, posao koji može da vas uzdigne i povrati poverenje u ono što radite. Ljubavno imate dobar odnos sa voljenom osobom. Popravlja se stanje, ukoliko je bilo loše u braku. Pomirenje vam sledi uz pomoć jednog Strelca koji vam je prijatelj. Ukoliko ste sami, poznanstvo u inostranstvu. Vodolija je zanimljiva za priču, Blizanci vas izazivaju, tražite nešto što će duboko da vas pomeri iz ustajalosti, samoće. Lečite se prirodno. Banje su lekovite za ovaj znak. Bolje zdravlje od 18. jula.

VAGA

Potrebno vam je da se odmorite, ali mislite na posao i dalje. Važno je da uvek u svakom poslu pokažete kreativnost. Vaša mašta, imaginacija mogu da budu ključ za otvaranje novih ideja, ali i mogućnosti novih zarada, što vas u principu najviše zanima. Saradnja sa Bikom daje veliki novac. Vage koje planiraju karijeru u inostranstvu, mogu biti spokojne samo ako pored sebe imaju Lava, Ovna ili Raka, svaka druga kombinacija nije povoljna. Slobodne Vage se mogu osećati ponosno jer konačno upoznaju osobu koja će biti prava ljubav. Ako želite da ozvaničite vašu vezu sačekajte, ovo je ipak mesec dobrog poznanstva. Vage u braku mogu početkom meseca da trpe odsustvo partnera, dok će voljena osoba biti prilično hladna. Morate da se stabilizujete do kraja jula, jer ako uđete sa ovakvim statusom u avgust, biće mnogo teže da se stabilizujete i povratite sve oko vas. Zdravlje vam je dobro, ali pazite na telesnu težinu.

ŠKORPIJA

Dobar mesec da vratite sve odlične saradnike i pokrenete nove ideje. Planovi se ostvaruju tokom početka meseca. Škorpije zbog uticaja Marsa vladara u znaku Ovan imaju i dalje moć, ali pred kraj meseca, kada Mars napravi aspekat sa Uranom, potreba za novcem je mnogo veća. Pazite ako odlazite u inostranstvo, da se okrenete poslovima koje možete da radite. Čuvajte dokumenta. U ljubavi vas čeka iznenađenje sve do 24. jula. Ako dotle ne iskoristite lepe aspekte moraćete da se okrenete nekim vezama koje nisu stabilne, a to će vas dodatno demoralisati, pa postoji mogućnost da samujete. Škorpije u braku miruju, došlo je do stabilizacije u zajednici jer se niste dobro slagali duže vreme. Zdravstveno se okrećete zdravoj ishrani.

STRELAC

Novac se predviđa za kraj meseca, ali poznavajući energiju Strelca to može biti i ranije, jer Strelac uvek ima zalihe, ali mu treba više nego što misli. Važno je da sarađujete sa osobama koje su vezane za inostranstvo. Saradnja sa Bikom, Jarcem ili Ovnom podiže energiju na nivo koji može da postane veoma ozbiljan. Strelac koji planira da preseli firmu u drugi grad moraće da sačeka, bar drugu polovinu meseca. Život koji Strelčevi vode je zanimljiv, za neke osobe. Mnogi im zavide na bogatom društvenom životu, dok drugi misle da bi trebao da se skrasi. Od 18. jula kada Venera uđe u znak Rak, biće velikih planova za brak, decu, porodicu. Potreban vam je partner koji je predan porodici. Ukoliko ima pristup braku lagan bez obaveza, onda će situacija biti teža za zajednički život. Zdravstveno mislite na svoje čulo vida koje slabi, na kičmu i na ramena ukoliko niste zalečili prošlog meseca.

JARAC

Sada je već mesec kada vi planirate odmor i kada možete da idete na neku destinaciju koju volite. Nećete čekati ni tren, a već ćete biti u avionu. Posao vam ostaje i prenećete veliki deo obaveza za naredni period. Druga dekada Jarčeva će se ipak odlučiti da radi i da tako provede dugo toplo leto. Kako god, moraćete da uvedete drastične promene. Jarčevi treće dekade imaju jako ozbiljan plan da započnu sopstveni biznis. Dosta vam je svega, svakakvih pritisaka, planiranja drugih za vas. Sposobni ste sami da se pokrenete. Imate sve predispozicije da sami pokrenete točak sudbine. Dopada vam se jedna Škorpija, ali niste sigurni u njegove simpatije prema vama. Moraćete da se potrudite oko te osobe jer traži pažnju. Jarčevi u braku u prvoj polovini meseca poželeće avanturu, dok ne uđe Venera u Rak, kada je već stanje za ozbiljan brak, vezu. Zdravstveno - trudite se da bude bolje. Za neke odlično, a za druge hospitalizacija.

VODOLIJA

Vodolije, kroz saradnju sa mladima, decom i ženama možete da profitirate. Ako ste u organizaciji programa za unapređenje žena očekujte i donacije koje će vam popraviti budžet. Vodolije koje rade poslove povezane sa medijima imaće jednu neprijatnost od strane šefa u drugoj nedelji. Nikako ne ulazite u dalji konflikt jer možete izgubiti posao. Potrebna vam je stalna podrška partnera, a često osećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osećaj, onda je sigurno da ga imate vi. Po aspektu možete da računate na nepoverenje partnera, ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Dobar period za stabilizaciju oko 17. jula. Morate da povedete računa o načinu ishrane jer ćete pasti pod uticaj hedonizma, a kasnije će biti teško rešiti se kilograma.

RIBE

Sredinom jula tačka Fortune sreće ili sudbine ulazi u znak Device, gde ćete lakše doći do posla, lakše ćete sebi pomoći da se oslobodite straha od nemaštine. Za to nije potrebno strahovati, već verovati da ste ipak neko ko je sposoban da sebi stvori posao. Saradnju sa Rakom ili Lavom ostvarite sredinom meseca jer će vam pomoći u svemu što je potrebno. Za one koji nisu u vezi, postoji šansa da se stanje popravi novim poznanstvom, verovatno je to posao ili put koji ima veze sa poslom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mesec kada su emotivna dešavanja aspektovana. Za vas će biti mesec ljubavi. Do kraja meseca možete da izdržite sa neredovnom ishranom i nespavanjem. Potrudite se da to ne pređe u naviku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs