POGLEDAJTE

ISTRČALA NA TEREN, VEZALA SE I NAJAVILA APOKALIPSU: Evo ko je devojka koja je napravila skandal na Rolan Garosu! (FOTO)

O njoj bruji ceo svet

Zanimljivosti
Autor:
ISTRČALA NA TEREN, VEZALA SE I NAJAVILA APOKALIPSU: Evo ko je devojka koja je napravila skandal na Rolan Garosu! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter / doublefault28

Potez 23- godišnje devojke zaprepastilo je svetsku javnost, učesnike Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu i publiku u Parizu.

Naime, ona je juče dok je trjao meč između Kaspera Ruda i Marina Čilića utrčala na teren, vezala se za tenisku mrežu i nije htela da ode.

Obezbeđenje je ubrzo nakon što je aktivistkinja izašla na teren uspelo da je odvede sa terena.

Ubrzo potom se saznalo o kome je reč. Aliz (22) je aktivistkinja koja je tim potezom želela da skrene pažnju na, kako misli, apokalipsu koja se sprema svetu.

Ona se zavezala za mrežu, na sebi je imala majicu sa porukom "preostalo nam je još 1028 dana", a ono što je vrlo zanimljivo, njen potez, sa sve izjavom o razlozima istog, pojavio se iste večeri na sajtu organizacije čiji je deo i možete ga videti ovde.

- Mi smo u 2022. godini i vreme je da se suočimo sa realnošću, sa svetom u kome političari šalju planetu ka scenariju u kojem Rolan Garos više neće postojati. Danas sam utrčalana teren jer ne želim da rizikujem da ništa ne preduzimam dok je na snazi klimatska uzbuna - piše njena poruka na pomenutom sajtu ekološke organizacije pod imenom "Derniere Renovation".

Ona smatra da je čovečanstvu ostalo još malo vremena.

- Još 1028 dana je ostalo da odredimo budućnost čovečanstva. Manje od tri godine. Odbrojavanje je počelo 28. marta 2022. godine, što je kraj ultimatuma koji je naša organizacija uputila vladi, i datuma kada su građani ušli u građanski otpor. Francusku su osudili sopstveni sudovi zbog klimatske neaktivnosti. Budućnost ove zemlje je bukvalno uništena. Gubiti vreme znači propasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs