Verovali ili ne

Neobični prigovori turista: Plaža ima mnogo peska, nivo vode u moru im ne odgovara!

Koliko ljudi toliko ćudi, koliko turista toliko prigovora, a ovo su najgori od svih koji ste do sada čuli
Zanimljivosti
16:16h
Neobični prigovori turista: Plaža ima mnogo peska, nivo vode u moru im ne odgovara!
Foto: Thinkstock

Turisti su po nekada zaista nemogući. Samo pogledajte u šta se vi pretvarate kada odputujete negde. Naprasno vam smeta soba koja gleda u park a ne na more, jedna dlaka koju ste nasli ispod kreveta, i hrana koja vam se ne servira tačno na vreme.

Da li se ikada zapitate: "Da možda ne preterujem?" Niko od nas kod kuće ne živi sa celodnevnom uslugom. Hranu spremamo sami, čistimo sami, raspremamo sami, pa kako onda ne možemo da cenimo kada se neko potrudi da nam ugodi, a mi opet tražimo "dlaku u jajetu".

Donosimo vam najčudnije prigovore turista:

Da li vam se čini da je na plaži "previše kamenčića"? Niste jedini. Upravo takav prigovor je imala jedna turistkinja, kojoj su, kako je rekla, kamenčići uništili manikirane nokte. Dogodilo joj se to dok je hodala bosa plažom u Meksiku.

Jedna turistkinja se opet žalila na vremenske prilike - bilo joj je prevruće, hrana previše začinjena i niko nije govorio engleski.

Neverovatno je i to da su se neki žalili na izmenu plime i oseke u Grčkoj. Navodno im nije odgovarao nivo vode.

I putovanje u Bukurešt za neke zna biti zaista zastrašujuće. Turista je naime pre odlaska na put tražio savet o tome koji je najbolji izbor za suočenje sa vampirom ukoliko ga zaskoči jedan od njih. Sveta voda, beli luk ili krst?

Turist - avanturist koji je posetio Universal Studios na Floridi zatražio je povraćaj novca smatrajući da je rolokoster Neverovatnog Hulka bio previše zastrašujući.

Ljubavni par je zatražio povraćaj novca za dvonedeljni medeni mesec na Maldivima i to zbog vremena. Naime bilo im je rečeno da će celo vreme njihovog boravka biti sunčano, ali jedno popodne je padala kiša.

Jedan od putnika za Brazil pitao je treba li njegovom pitonu - pasoš. A pojasnio je i zašto. Kazao je kako želi da se njegova zmija susretne sa članovima svoje porodice u Amazoniji.

Nesporazumi se često dešavaju na putovanjima. Tako je u jednom slučaju putnik bio uveren da je krenuo na romantično putovanje u Italijanski glavni grad Rim, ali je završio u američkom gradu Romeu u Džordžiji.

Zbog ove greške se posvađao sa besnom devojkom, a od agencije za putovanje je zatražio da mu pomogne da se pomire jer ga je zbog toga i ostavila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs