ASTRO PROGNOZA

16. APRILA STIŽE PUN MESEC - NAKON TOG DANA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovim se život radikalno menja!

Pun Mesec u znaku Vage će snažno uticati na sve nas

Zanimljivosti
Autor:
16. APRILA STIŽE PUN MESEC - NAKON TOG DANA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovim se život radikalno menja!
Foto: Shutterstock

U ovom periodu ne preporučuje se raditi ništa brzinski, bez planiranja. Mnoge reakcije mogu biti prenaglašene pa se treba suzdržati od naglih odluka. Vaga je simbol ljubavi i partnerskih odnosa – stoga čuvajte vaše partnere, kako u ljubavi tako i u poslu. Vaga je i simbol harmonije pa mnoge osobe imaju potrebu da budu u harmoniji s partnerom i ljudima u svom okruženju.

Oun Mesec u Vagi, traži balans i odmerenost u svemu. Mnoge osobe sada mogu doživeti promene u partnerskim odnosima, li i na poslovnom plan. Neke osobe iznenada ulaze u vaš život, a neke izlaze. Pun Mesec utiče na sve znakove, ali najviše na Vage, Ovnove i Rakove. Njima slede velike promene, koje će možda biti i pomalo teške. S druge strane, najviše koristi od ovog astro perioda imaće Lavovi, Strelčevi i Blizanci.

Možemo osetiti i očekivati težu energiju i prilagođavanje ljudima i situacijama. Iz dubine duše isplivavaju neka nezadovoljstva još iz prošlosti pa mnoge osobe teže velikoj promeni.

Evo kako će pun Mesec uticati na svaki znak pojedinačno, otkriva astrolog Željka Knežević:

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mesec događa u vašem sedmom polju što može dati velike promene u vašim partnerskim odnosima pa budite oprezni i dobro sagledajte šta je to što želite i kakav partner vas može usrećiti.

Bitno je da postupite ispravno bez nekih dramatičnih reakcija.

Kada je posao i poslovni partneri u pitanju i tu može doći do nekih problema pa se preporučuje da ne donosite odluke bar par dana pre i posle punog Meseca.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju koje je vezano za posao, svakodnevicu, zdravlje, kućne ljubimce pa bi se mogle promene događati u toj sferi.

Kako je vaša planeta Venera u Ribama, onda bi mogli iznenada ući u neka prijateljstva ili bi vas neka nadanja, očekivanja od prijatelja mogla razočarati.

Ipak ste vi po prirodi strpljivi pa ne donosite nikakve odluke, sačekajte malo da se sve stiša.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj pun Mesec događa u vašem petom polju ljubavi, dece, zabave, poklona, sporta,… pa možete u toj sferi osetiti uticaj energije punog Meseca.

Mnogi Blizanci mogu biti inspirisani dobrim idejama.

Ako ste imali probleme u ljubavi sada bi strasti i lepa komunikacija lako i jednostavno sve mogli popraviti.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mesec događa u četvrtom polju doma porodice, novih početaka.

Budite oprezni kada su emocije u pitanju, posebno sa ukućanima i rodbinskim odnosima.

Oslobodite se i otpustite prošlost da bi zaživela nova budućnost.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mesec događa u trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, rodbinskih odnosa...

Potrebno je da budete oprezni u komunikaciji da bi sve što ste planirali sproveli u delo.

Pojedini Lavovi mogu ići na kraće putovanje pa budite oprezni u saobraćaju. Ne dozvolite da emocije upravljaju vašim odlukama već budite odmereni i pribrani ako okolnosti to od vas traže.

DEVICA

Drage Device, vama se ovaj pun Mesec događa u drugoj kući finansija nekretnina i imovine pa se u toj sferi mogu događati iznenadni preokreti. Pojedine Device ako imaju neki sudski spor mogu dobiti rešenje koje im se neće svideti.

Svakako su naglašene promene, preseljenje ili neka događanja u vašem porodičnom životu ili nekretninama.

Strpite se i ne reagujte emotivno, sačekajte par dana da o svemu dobro razmislite pa onda vidite kako i što treba učiniti i kakvu odluku doneti.

VAGA

Drage Vage, kod vas se događa ovaj pun Mesec i naravno da vam nije lako, posebno kada treba poraditi na sebi i dovesti svoj emotivni ili partnerski odnos u ravnotežu.

Mnoge Vage sada imaju šansu da ulepšaju i poprave odnos u ljubavi s partnerom. Nažalost pojedine Vage mogu i ostati bez partnera jer su shvatile da tu nema emocija s druge strane ili se ne bude emocije kod njih samih.

Svakako se menjaju emotivni i psihički obrasci.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mesec događa u dvanaestom polju koje direktno utiče na vašu psihu, snove, dušu i neke skrivene ili tajne emocije.

Pun Mesec sve to može uzburkati. Pojedine Škorpije mogu iznenada otputovati u inostranstvo ili se osoba koja će zagrejati vaše emocije može pojaviti iz inostranstva.

Ne preporučuje se povlačenje u sebe i patnja, već se pokrenite kako bi vaša duša doživela preobražaj.

STRELAC

Dragi Strelci, kod vas se ovaj pun Mesec događa u jedanaestom polju koje se povezuje sa prijateljima, vizijama, druženjem, osnivanjem timova, grupa, nadanja, očekivanja i viših ciljeva.

Mnogi Strelci sada mogu ispuniti svoja očekivanja i ponadati se nekom novom životnom timskom ili grupnom događanju.

Pojedine osobe mogu započeti humanitarne delatnosti. Budite oprezni da vas ne ponese energija punog Meseca kada pokrećete neka grupna ili timska događanja.

JARAC

Vama se ovaj pun Mesec odražava na vaše polje karijere, jednog roditelja.

Pojedini Jarci mogu emotivno reagovrati kada je roditelju u pitanju ili neka osoba u poslovnoj sferi, dok nekima može karijera biti klimava.

Promene koje vam ne odgovaraju ipak se mogu događati. Neki Jarci mogu imati ozbiljne konflikte i rasprave kada je posao u pitanju sa šefovima ili nadređenima pa ne donosite nikakve odluke, strpite se par dana.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem devetom polju vezanom za daleka putovanja, filozofiju, viša učenja, religiju i još mnoge životne puteve.

Kako su Venera i Mars prešli u vaše drugo polje onda možete biti usmereni na novac i zaradu ili ako očekujete novac možete ga dobiti.

Mogući su pregovori povodom nekih velikih planova i projekata na duži vremenski period. Sve još zavisi i od vašeg ličnog horoskopa. Budite odmereni i ne zalećite se jer sve možete postići. Izbegavajte emotivne tenzije.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mesec u osmom polju pa se mogu pojaviti neki emotivni strahovi ili neki zaostali nerazrešeni finansijski problemi s partnerom.

Kako ste vi osećajni i intuitivni vi već osećate šta i kako možete učiniti ili razrešiti. Pojedine Ribe mogu ući u kredit ili se zadužiti na duži vremenski period.

Sve vam se menja i vi okrećete novu životnu stranicu i krećete novim putem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs