Nećete verovati čime se bave

ISTINA O ĆERKAMA MADLEN OLBRAJT: Evo gde i žive i šta rade! (FOTO)

Juče je umrla Madlen Olbrajt, a njene ćerke su objavile zajedničko saopštenje

Zanimljivosti
09:28h Autor:
ISTINA O ĆERKAMA MADLEN OLBRAJT: Evo gde i žive i šta rade! (FOTO)
Foto: Profimedia

Političarka Madlen Olbrajt je rodila tri ćerke.

Bliznakinje Alis i En, rođene su u junu 1961. godine i sada imaju 60 godina. Njihova sestra Ketrin rođena je pet godina kasnije i sada ima 55 godina.

Sve njene ćerke su udate i imaju svoje porodice.

Strani mediji pišu kako ćerke Madlen Olbrajt imaju "veoma dinamične poslove". Jednom prilikom i sama Madlen je rekla:

"Imam tri ćerke, sve su udate i sve imaju decu i sve imaju veoma dinamične poslove. Kako sve to nije baš lako, razgovaram sa njima sve vreme."

Alis je diplomirala na Vilijams koledžu, a magistrirala je međunarodne odnose na Univerzitetu Kolumbija. Udala se 1987. godine, a njena sestra bliznakinja tom prilikom joj je bila deveruša.

En je diplomirala na Dortmund Univerzitetu istoriju i ekonomiju, da bi kasnije diplomirala i prava na Džordžtaun Univerzitetu.Imenovana je za sudiju 6. okružnog suda u okrugu Meontgomeri.

Ketrin, poznatija kao Kejti takođe je diplomirala prava i radi kao advokat organizacije koja zastupa decu u San Francisku.

Medlin Olbrajt
foto: Profimedia

Ćerke su zajedno na Tviter nalogu svoje majke objavile njenu smrt i to ovim rečima:

"Slomljenog srca možemo da objavimo da je doktorka Madlen Olbrajt, 64. državni sekretar SAD i prva žena na toj funkciji, preminula danas.

Uzrok je bio rak. Bila je okružena porodicom i prijateljima. Izgubili smo voljenu majku, baku, sestru, tetku i prijatelja."

Priča se da ćerke Madlen Olbrajt veoma cene rad njihove majke te da im je ona uvek bila uzor. Želja im je da koračaju njenim stopama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs