Neobičan stambeni prostor

Život u avionu, ali bukvalno: Boing 727 kao topli dom! (FOTO, VIDEO)

Kao dete, video sam na televiziji snimak olupine aviona, i postepeno je nastajala ideja o starom avionu kao domu, rekao je 64-godišnji Brus Kembel koji živi u Boingu 727 u šumama Oregona
Zanimljivosti
23:22h
Život u avionu, ali bukvalno: Boing 727 kao topli dom! (FOTO, VIDEO)

Poslednje što očekujete da videte sakriveno u šumama Oregona je Boing 727, koji je sa razlogom tamo!

http://www.youtube.com/watch?v=YYhwzp8fBQA
dom Brusu Kembelu

"Kao dete, video sam na televiziji snimak olupine aviona, i postepeno je nastajala ideja o starom avionu kao domu", rekao je 64-godišnji Brus.

Avion je poduprt betonskim stubovima i nalazi se u blizini Portlanda.

"Sada živim u avionu koji je opremljen strujom, vodom i kanalizacijom", izjavio je Kembel.

Brus inače upravlja manjim privatnim letelicama, a ovako objašnjava šta mu je najprivlačnije u vezi sa životom u Boingu 727:

"U suštini, avioni su među najboljim objektima koje su ljudi ikada izgradili. Neverovatno su jaki i u stanju su da izdrže izuzetno jake udare vetra, prašine i insekata", objašnjava Brus.

"Napravljeni su od modernijih materijala, koji su većim delom mnogo izdržljiviji i dugovečniji od drveta, a i lepo su dizajnirani", dodaje Kembel.

Međutim, on skreće pažnju da ovaj avion nije završen projekat i da možda nikada neće ni biti. Za sada ima improvizovani tuš, a samo jedan toalet je potpuno funkcionalan.

Kuhinja je prilično sklepana, i sastoji se od samo nekoliko nabacanih uređaja. Uprkos svemu tome, Kemberl je posvećen ovakvom načinu života i kaže da planira da kupi avion u Japanu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs