obavezno pročitajte

GODINA USPEHA, LJUBAVI I NOVCA: Evo šta svetski poznati astrolog Suzan Miler predviđa SVIM ZNAKOVIMA za 2022. godinu!

Ekskluzivni pogled na ono što se sprema za narednu godinu, uključujući nasjrećnije i najromantičnije dane za vaš horoskop.

Zanimljivosti
Autor: ,
GODINA USPEHA, LJUBAVI I NOVCA: Evo šta svetski poznati astrolog Suzan Miler predviđa SVIM ZNAKOVIMA za 2022. godinu!
Suzan Miler, Foto: Profimedia

Ovan

Posle nekoliko teških godina, 2022. predstavlja vreme ekspanzije i optimizma Ovna. Jupiter se okreće svakih 12 godina, tako da započinjete novo i vitalno poglavlje u svom životu, koje utiče na mnoge oblasti. Upoznaćete ljude na visokim pozicijama i ostvariti sjajne nove kontakte, uključujući, verovatno, romantično iskustvo koje ste dugo tražili i pitali da li ćete ga ikada pronaći. Ako ste slobodni, shvatite ozbiljno one koje sada upoznate, čak i ako niste potpuno opsednuti prvim susretom. Jupiter u vašem znaku se smatra najboljim mogućim aspektom da biste pronašli pravu i trajnu ljubav.

Bik

Kada ste započeli 2022, Jupiter se preselio u Ribe, i to je dobra vest za vas, donoseći profit od posla obavljenog prethodne godine, posebno ako ste preduzetnik. Jupiter u Ribama će znatno proširiti vaš krug prijatelja, kontakata i kolega. I kao prirodni vladar vaše solarne osme kuće novca drugih ljudi, ovi novi prijatelji i kontakti će imati direktan uticaj na vašu sposobnost da zaradite novac. Za najbolju priliku da upoznate nekog novog, obratite pažnju na mlad mesec 27. avgusta u Devici. Među novim prijateljima koje steknete, ako ste slobodni, neko može postati ozbiljan romantični partner. Velika je godina! Budite spremni!

Blizanci

Predstojeća godina će biti jedna od najboljih godina za vašu karijeru u više od jedne decenije, sa obiljem profesionalnih mogućnosti o kojima ste nekada samo sanjali. Najbolji meseci za profesionalni napredak biće kada Jupiter uđe u Ribe od 28. decembra 2021. do 10. maja 2022. — posebno mlad mesec u Ribama 2. marta — a zatim ponovo od 27. oktobra do 20. decembra. Kada Jupiter pređe u Ovna, od 10. maja do 27. oktobra, imaćete mnogo više vremena za ljubav i bogat lični život i možda ćete ostvariti san koji ste dugo želeli da ostvarite. Ovo će biti brza godina. Ponekad ćete se osećati kao da ste popili previše kafe, pa napravite pauze da se opustite sa prijateljima tokom vikenda ili za večeru. Vi napredujete u svetu dragi Blizanci, i sada vas nema zaustavljanja. Pripremite sve svoje resurse!

Rak

Pred vama je veoma srećna godina. Po prvi put posle 12 godina, srećni Jupiter će biti u Ribama, vodenom znaku koji se savršeno uklapa sa vašim. Najbolji trenutak za vašu karijeru dolazi na mlad mesec u Ovnu 31. marta, u vašoj desetoj kući napretka u karijeri i prestiža. Jupiter će takođe biti u "trigonu" sa Suncem - nebeski aspekt, jedan od najboljih mogućih kojima se možete nadati - povećavajući vaše zdravlje, optimizam i romantičnu privlačnost. Venera će ući u vaš znak 17. jula i ostati do 11. avgusta. Ovo je vreme za druženje, kupovinu nove odeće i fokusiranje na svoj izgled. Nakon što budete imali neke nove stvari, istupite – od vas će isijavati šarm i malo ko će moći da vam odoli. Pred vama je odlična godina!

Lav

Ove godine, Lavovi, čini se da ćete napraviti pomak. Finansijski ćete se dobro snaći, uz potencijalno uzbudljive proboje u karijeri. Ovo je posebno istaknuto u nedeljama nakon mladog meseca 2. marta, koji označava i ključni mesec za finansijsku dobit. Kada je u pitanju romansa, blistaćete počevši od prelepog mladog meseca 23. novembra, u vašoj petoj kući prave ljubavi, i nedeljama nakon toga, baš na vreme za praznična druženja. Jeste li već uzbuđeni? Trebao bi!

Devica

Protekle dve godine su možda donele bolne promene u vašem životu zbog pandemije, ali izgleda da je najgore prošlo. Pred vama je velika, srećna godina, sa mogućom posvećenošću u ljubavi, šansom da dostignete velike visine u svojoj karijeri, izdašnom količinom novca koji pristiže i poboljšanim metodama rada koje vas čine efikasnijim i produktivnijim. (ako ste slobodni, najbolje ćete proći kada Mars pređe u Jarca, vašu kuću prave ljubavi, od 24. januara do 5. marta.) U drugoj polovini 2022. godine, mnogo energije će biti usmereno na vašu karijeru u razvoju i usponu , posebno u septembru. Podignite glavu, zaslužio si ovo!

Vaga

Nešto posebno se dešava 2022. Neptun će se sastati sa Jupiterom u Ribama 12. aprila po prvi i jedini put u vašem životu, dodajući gracioznost i lepotu svakom profesionalnom projektu. Takođe će biti divno vreme u februaru i martu za zabavu i ljubav i za upoznavanje sa tom posebnom osobom ako ste sami. 6. marta, Mars i Venera će se spojiti u Vodoliji, vašoj kući prave ljubavi - dan koji bi svakako trebalo da pokrene iskre velike hemije između vas i nekoga posebnog. Nema sumnje, ima dosta prostora za napredak ove godine. To je za malo slavlje!

Škorpija

Iako ima uspona i padova, pred vama je sjajna godina! Sa blagotvornim, srećnim Jupiterom koji uđe u Ribe, vaše solarno peto polje, od 28. decembra 2021. do 10. maja 2022. i ponovo na kraju godine, uživaćete u jednoj od najslavnijih godina svog života za romantiku, zabavu, kreativno izražavanje i decu. Apsolutno ništa neće nadmašiti sreću koju ćete osetiti u martu. Najsrećniji dan u godini je 5. mart, kada Jupiter pojačava moćno Sunce. Ovo se dešava samo jednom godišnje i proći će 12 godina dok se ne ponovi u vašoj petoj kući prave ljubavi. Koliko god ovaj dan bio sjajan za vaš ljubavni život, biće teško pobediti i finansijski.

Strelac

Predstojeća godina će imati sjajan novi kvalitet. Avanturistički Strelci mogu biti pomalo neodlučni u vezi sa idejom posvećenosti, ali ako nađete ljubavnu vezu koja voli putovanja isto koliko i vi, to bi moglo postati legendarni spoj. Ako ste već pronašli tu osobu koja vas inspiriše, voli i želi da izgradi život sa vama, onda će vam Jupiter u Ovnu pomoći da provodite više vremena zajedno. Iako će ova godina biti više fokusirana na vašu unutrašnju, privatnu stranu nego na vaše javno lice, imaćete prilike da napravite ime za sebe. Pogledajte razvoj događaja koji se pojavljuju u vreme punog meseca 18. marta, uz podršku unosnog Plutona u Jarcu. Mnogo toga što ste uradili u bližoj prošlosti sada će biti nagrađeno, povećavajući vašu reputaciju. Imate toliko razloga za uzbuđenje u narednoj godini. Poslednje dve godine bile su u najmanju ruku mučne, tako da nismo mogli da dočekamo početak nove, 2022. Ali sasvim je prirodno da se osećamo po malo oprezno s obzirom na količinu nade koju smo imali na početku stresne 2020 i tokom 2021. Dakle, proverili smo šta najpoznatija svetska astrološkinja, Suzan Miler, predviđa i šta to možemo da očekujemo u 2022.

Jarac

2022. ima potencijal da bude važna godina za vas, dragi Jarče. Ulozi će biti veliki kada je u pitanju važan novi poslovni projekat, ali Jupiter (planeta sreće) će se pobrinuti da izoštrite svoje veštine i dobro pregovarate. Neki od srećnih datuma za vas su: 4. februar, kada je Mars u sekstilu sa Jupiterom, što označava priliku da sprovedete plan u delo i dobijete neki profit i 25. septembar, kada bi mlad mesec u vašoj desetoj kući slave i uspeha mogao da donese profesionalnu ponudu koju ćete smatrati previše dobrom da biste je propustili. Vaš ljubavni život će takođe zablistati ove godine, I to oko 16. februara kada se Venera i Mars, dve planete ljubavi, spoje u Jarcu, podstičući vaš magnetizam do najviših granica. Ovo je fantastično za vaš ljubavni život, zato izgledajte najbolje što možete!

Vodolija

Budite uzbuđeni jer je 2022. poetična, lepa godina sa mnogo nagrada. Pod Saturnovim tutorstvom, od vas se traži da se pozabavite nečim novim što zahteva koncentraciju i posvećenost: to može biti venčanje, rođenje bebe, pokretanje biznisa, kupovina prve kuće ili početak postdiplomskih studija. Takođe ćete imati priliku da iskusite ljubav i romansu u drugoj polovini i početkom 2023. Zahvaljujući Veneri, planeti ljubavi i veza, 5. mart će za vas biti posebno srećan dan koji bi mogao da pokrene briljantnu iskru ljubav između vas i nekog novog, ili ako ste vezani, vratite onu vrstu strasti u kojoj ste uživali kada ste se prvi put sreli.

Ribe

Pred vama je prilično blistava 2022., drage Ribe. Vi ste na pragu ulaska u najbolju finansijsku godinu u deceniji - verovatno u celom životu. Moraćete da budete izbirljivi u pogledu mogućnosti u vezi karijere tako da prihvatite ili ne rizikujete da se previše raširite. Čak će se i vaše zdravlje poboljšati, a do kraja godine ćete se osećati jače nego početkom godine. Vaš optimalan dan da sretnete novu ljubav ili da kupite nešto novo biće 30. april, jer će se tog dana Jupiter i Venera sresti prvi put u vašem znaku posle cele decenije. Ako ste vezani, usporićete i koncentrisati se jedno na drugo — davanje pune pažnje nekome je jedan od najiskrenijih poklona koje možete dati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs