NUMEROLOGIJA

21. 12. 2021. I ČUDA SU MOGUĆA: Sve što danas poželite će vam se i ostvariti, ako uradite ovo!

Verovanje kaže, da će vam se ostvariti sve ono što danas poželite. Energija zvezda vam pomaže da pokrenete lavinu ostvarenja snova - evo kako da je iskoristite

Zanimljivosti
14:51h Autor:
21. 12. 2021. I ČUDA SU MOGUĆA: Sve što danas poželite će vam se i ostvariti, ako uradite ovo!
Foto: Shutterstock

Niz od tri jedinice i tri dvojke sa sobom nosi veliku sreću. Današnji dan i energiju koju nosi pametno iskoristite.

Numerolozi kažu da ovaj dan prestavlja prkretnicu u našim životima, kao i da je pogodan za započinjanje nekih novih stvari ili usvajanje novih navika. Ukoliko ste dugo planirali nešto da promenite u svom životu, danas je dan idealan za to.

Sve u šta danas uložite trud i energiju u budućnosti će se isplatiti i doneti rezultate.

Potrudite se da emitujete samo pozitivnu nergiju, zahvalite za sve što ste do sad postigli i što vam je život dao, jer samo tako možete krenuti na put ka vrhu.

Zašto su ovi brojevi toliko moćni i šta predstavljaju?

Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

Jaka volja, odlučnost, nezavisnost, prodornost, individualnost i hrabrost su osnovne osobine koje se pripisuju broju jedan. U njemu prvenstveno vidimo pionirski duh, svaki početak, ofanzivu, pa ne čudi što se odatle poistovećuje sa elementom vatre i Jang energijom.

Brojem dva vlada Mesec i simbol je napretka, izražene intuicije i maštovitosti. Takođe, dvojka je simbol strpljenja i istrajnosti, što je neophodno za uspeh.

Toikom ovih dana vežbajte optimizam i maštajte i ne zaboravite da se najveća čuda događaju kada ih najmanje očekujemo!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs