Zanimljivo

Seksi obline: Kada žene iz stvarnog života reklamiraju kupaće kostime (FOTO)

Na fotografijama zbog kojih bi se većina dama većih konfekcijskih brojeva stidele, ove devojke su pokazale da umeju da budu neustrašive, što je za pohvalu u današnje vreme kada modnim pistama šeta sve više anoreksičnih devojaka
Zanimljivosti
17:10h
Seksi obline: Kada žene iz stvarnog života reklamiraju kupaće kostime (FOTO)
Foto: Twitter / Swimsuitsforall

Hrabre krupnije žene, pune samopouzdanja pokazale su da nije potrebno da budete super modeli da biste izgledali dobro u kupaćem kostimu.

Naime, žene realne krupnije građe su uskočile u ulogu namenjenu mršavim manekenkama reklamirajući kupaće kostime za dame većih veličina i iznele su to na najbolji mogući način.

Na fotografijama zbog kojih bi se većina dama većih konfekcijskih brojeva stidele, ove devojke su pokazale da umeju da budu neustrašive, što je za pohvalu u današnje vreme kada modnim pistama šeta sve više anoreksičnih devojaka.

Kompanija Swimsuits For All napravila je kampanju sa damama krupnije građe, što predstavlja drastičnu promenu u odnosu na uniformne mršavice koje obično krase naslovnice magazina i koje su imperativ modne industrije.

Razlika u veličinama, kada je u pitanju modeling, može da se čini neprimetnim po zastupljenosti, jer nažalost, sve više žena potpada pod uticaj opšteprihvaćenog izgleda, zbog kojeg su pripadnice lepšeg pola spremne na sve ne bi li dostigle željenu liniju.

Swimsuitsforall.com
Swimsuitsforall.com

"Mislim da je žalosno što je tipičan primer žene koji se promoviše danas toliko sitne građe, jer u realnom svetu postoji velika raznolikost veličina", rekla je Gabi Greg, blogerka i jedna od krupnijih manekenki koja se odvažila da pozira u kupaćem kostimu.

Swimsuitsforall.com
Swimsuitsforall.com

"Mnogo žena vidi poznate mršavice i misle da i one moraju da izgledaju tako, ali ja znam da krupniji modeli i blogeri poput mene pomažemo da se to promeni", zaključila je Gabi.

Swimsuitsforall.com
Swimsuitsforall.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs