Ekstremna promena

Verovali ili ne: Ovo je Brazilac, a operacijama je želeo da postane Korejac (FOTO)

Zijan, rođen kao Maks, je imao 10 operacija kako bi dobio željeni izgled Azijata, što ga je koštalo više od 3000 dolara, ali sada zaista izgleda kao da je rođen u Južnoj Koreji
Zanimljivosti
19:42h
Verovali ili ne: Ovo je Brazilac, a operacijama je želeo da postane Korejac (FOTO)
Foto: Facebook / 니시샨
1 / 4 Foto: Facebook / 니시샨

Mladi Brazilac svetle puti, plave kose i plavih očiju napravio je ekstreman preobražaj kada se podvrgao operacijama da bi izgledao kao Azijat.

Zijan (25), rođen kao Maks, je postao opsednut ovakvim izgledom tokom svog jednogodišnjeg boravka na studijama u Južnoj Koreji, pa je želeo da izgled kao ondašnji lokalci.

Foto www.dailymail.co.uk
Foto www.dailymail.co.uk

"Stavljao bih kažiprste na slepoočnice i povlačio bih kožu. Takve sam oči želeo da imam", izjavio je sada kosooki Zijan.

Ovaj mladić imao je 10 operacija kako bi dobio željeni izgled, što ga je koštalo više od 3000 dolara, ali sada zaista izgleda kao da je rođeni Azijat.

"Nisam se uplašio da bi nešto moglo da krene naopako, samo sam brinuo da će mi ostati ožiljci i da ću izgledati plastično, ali sve je ispalo super", prezadovoljan je Zijan.

Jedina stvar po kojoj se razlikuje od Azijata je njegov nos, a pored operacija koje su mu iskosile oči, Zijan nosi tamna kontaktna sočiva i farba kosu u crno.

"Bez obzira na religiju kojoj neka osoba pripada, verovali u prethodne živote ili ne, vi imate samo ovaj život i treba da budete ono što hoćete", odgovara na kritike Zijan.

Operacijama se podvrgao u rodnom Brazilu, a dok ga je otac podržao u tom izboru, majka je imala manje razumevanja.

"Menjanje izgleda je za mene normalna stvar", zaključio je Zijan.

Ostatak njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs