Slede joj intervencije kod plastičnog hirurga

Goca Božinovska ide pod nož da bi se podmladila: Srediću celo lice!

Posle praznika uzimam mesec dana slobodno i idem da se sredim. Gledam i ove moje mlade koleginice dosta njih ima podočnjake, šteta, tako mlada deca. Razmišljala sam i donela odluku da sredim celo lice, iskrena je Goca
Šuška se
09:48h
Goca Božinovska ide pod nož da bi se podmladila: Srediću celo lice!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Folk pevačica Goca Božinovska, nakon raskida sa Nebojšom Tubićem Žapcem odlučila je da se podmladi. Kako saznajemo, pevačica će nakon praznika posetiti plastičnog hirurga kod kog će da sredi bore i zategne lice.

"Goca je odlučila da ode pod nož i zategne lice. Uvek je njoj nešto preče od nje same, zato nikako nije uspela da zakaže lekara. Na nagovor jedne prijateljice konačno je rešila da odloži sve obaveze i da konačno ode kod lekada. Posle praznika sledi joj intervencija", rekao je izvor blizak Božinovskoj.

"Posle praznika uzimam mesec dana slobodno i idem da se sredim. Gledam i ove moje mlade koleginice dosta njih ima podočnjake, šteta, tako mlada deca. Razmišljala sam i donela odluku da sredim celo lice", iskrena je Goca.

Inače, kako se trenutno kreću cene za hirurške intervencije Božinovska će morati da izdvoji oko 2.000 evra. Naime, za zatezanje čela moraće da izdvoji oko 400 evra, za zatezanje brade izdvojiće oko 260 evra, operacija gornjih kapaka košta oko 400 evra, dok je operacija donjih kapaka, odnosno podočnjaka oko 700 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs