Probajte i vi

4 stvari koje momentalno popravljaju raspoloženje: Mirisi, maštanje o putovanjima, planiranje odmora

Nema toga što žensko veče ne može da izleči, a ako se setite pesama koje će da vam izmame osmeh na lice, možda i da vas nateraju da plešete, pustite ih do daske
Zanimljivosti
14:58h Autor:
Foto: Thinkstock

Za sreću je zaista potrebno malo. Ukoliko ste imali stresan dan na poslu, ljubavne probleme ili previše stvari koje treba da uradite, a premalo vremena, mi saosećamo sa vama. Ali, pre nego što se zatvorite u svoja četiri zida i počnete da očajavate, donosimo 4 jednostavna načina kako da momentalno popravite svoje raspoloženje.

 

1. Muzika

 

Za muziku je više puta naučno dokazano da može i te kako da popravi raspoloženje. Setite se pesama koje će vam momentalno izmamiti osmeh na lice, a možda i naterati da plešete i pustite ih do daske.

 

Zašto je muzika čudotvorna saznajte OVDE.

 

2. Okružite se prijateljicama

 

Nema toga što žensko druženje ne može da izleči. Devojke su nezamenjive, bilo da izaberete mirno veče uz serije, izlazak ili dnevni šoping. Vaše prijateljice će vas najbolje razumeti, jer vrlo verovatno one proživljavaju ili su proživele slične probleme. A nakon razgovora sa njima, sve će da izgleda mnogo lakše i jednostavnije.

 

Šta možemo da uradimo da budemo srećniji saznajte OVDE.

 

3. Planirajte odmor

 

Ako ste počeli da osećate kao da vas vaš posao guši, što nije retkost ovih dana, uzmite malu pauzu od svega planirajući godišnji odmor ili samo maštajući o mestima koje biste voleli da posetite. Takođe, dokazano je i da gledanje slika prirode može da bude i te kako dobro za vaše raspoloženje.

 

4. Miris

 

Ljudi često potcenjuju vrednost raznih mirisa, ali ne bi trebalo. Određeni miris može da vas vrati u srećna vremena i da vas podseti na prošle događaje, koji će vam momentalno izmamiti osmeh na lice.

 

Miris jabuke podiže raspoloženje, a kamilica smiruje. OVDE saznajte kako da pronađete miris koji vam najviše odgovara.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...