Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST: U ljubavi se komplikuju stvari!

Jarac umoran od života, Bik nailazi na komplikacije u ljubavi, Blizanci bez velikih promena na poslu

Zanimljivosti
07:18h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST: U ljubavi se komplikuju stvari!
Dnevni horoskop za 12. avgust 2021. godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

Pred vama su manje komplikacije kada je u pitanju poslovno polje, ali uz malo truda ćete uspeti sve da rešite. Usamljeni ste i ne osećate se dobro zbog toga. Dolazi dan u kom ćete poželeti nova poznanstva. Glavobolja vas muči.

BIK

Zabrinuti ste zbog situacije koju imate na poslu i ponekad vam se čini da nećete uspeti da rešite sve probleme. Ukoliko vam se dopada osoba koju srećete na poslu, imaćete neke komplikacije u tom odnosu. Naglašena je nesanica kod vas.

BLIZANCI

Nemojte da očekujete da ćete danas ostvariti veće promene na polju posla. Sudbina sada nije na vašoj strani. Očekuje vas period u kojem će odnos sa voljenom osobom da vam bude pun oscilacija. Prijala bi vam masaža.

RAK

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Imaćete mogućnost da ostvarite važne pomake. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i od nje očekujete isto to. Pred vama je povoljan period za ljubav. Pazite na kičmu.

LAV

Nemojte da se bavite preterano važnim poslovima danas, jer možete da budete skloni pravljenju grešaka. Neko vreme ste uživali u neobaveznim susretima ali ste sada rešili da ljubavnu avanturu privedete kraju. Prekontrolišite holesterol.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati manje komplikacije tokom današnjeg dana. Ukoliko imate problem u komunikaciji sa voljenom osobom, pokušajte da nađete kompromis. Povedite računa o bubrezima.

VAGA

Nije povoljan dan kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ćete imati neku štetu ili gubitak danas. Deluje vam da sa voljenom osobom nećete uspeti da rešite sve probleme koji su se nagomilali. Urinarni trakt vam je osetljiv.

ŠKORPIJA

Brojne poslovne obaveze vam predstavljaju veliko opterećenje. Imate potrebu da menjate stvari na ovom polju. Nastupa malo teži period kada je u pitanju vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Pad imuniteta.

STRELAC

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje nesuglasice u poslovnom okruženju. Vaša dilema deluje kao realna. Nepoverenje koje se pojavilo između vas i partnera bi moglo da uzme svoj danak. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, polako možete da postanete spremni za neke veće promene. Dosta toga vas brinekada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Imate utisak da vam nešto prećutkuje. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Spremite se za manje komplikacije na poslovnom polju. Ponekad vam se dešava da gubite fokus i koncentraciju. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da postane problematičan u narednom periodu. Izbegavajte cigarete.

RIBE

Ako preterate sa svojim očekivanjima, određena razočarenja na ovom polju su vam neminovna na neki način. Razmišljate o ljubavnim promenama koje planirate da pokrenete u narednom periodu. Promenite režim ishrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs