TUMAČENJE SNOVA

EVO ŠTA ZNAČI SANJATI ZMIJU: Ako ste je videli ovako, to je loš znak!

Staro verovanje kaže, ovaj san ne simbolizuje ništa dobro

Zanimljivosti
Autor:
EVO ŠTA ZNAČI SANJATI ZMIJU: Ako ste je videli ovako, to je loš znak!
Foto: Shutterstock

Zmije - uobičajeni arhetip u snovima - obično predstavljaju osobu u životu sanjara koja pokazuje nisko, prljavo, toksično ili otrovno ponašanje.

Preko slike zmije u snu, podsvest vas upozorava na opasnosti u vašem okruženju, kaže staro verovanje.

Baš kao što u stvarnom životu ne biste ignorisali situaciju kada naiđete na zmiju, ne biste trebali ignorisati ni svoje snove sa zmijama, jer to znači da u vašem životu postoji ili otrovni element kojeg se trebate osloboditi, ili postoji šansa za isceljenje koju morate prepoznati. U svakom slučaju, postupanje u skladu sa porukom ili upozorenjem vrlo je dobra stvar.

Počnite od toga kako ste se osećali u snu; to će vam reći koliko hitno želite da identifikujete potencijalni izvor stresa u svom životu i pozabavite se tim problemom.

Zmija u noćnoj mori vrlo je dobar pokazatelj da vaša podsvest oseća da u vašem životu postoji toksična osoba koja predstavlja neposrednu pretnju, što znači da je njeno toksično ponašanje dostiglo tačku u kojoj je vaša podsvest to registruje i mora da vam privuče pažnju.

Ako je san bio prijatan

Pa, onda ne morate da paničite ... još uvek. Zmija u snu koja nije zastrašujuća znači ili da zmija predstavlja zdravstveno pitanje ili pitanje izlečenja, kao i toksičnu osobu ili situaciju koja još nije u fazi crvene uzbune.

Zmija u kući

Neko vama blizak ili neko ko živi sa kim živite pod istim krovom vam pravi probleme u životu. Ovo može da znači i da ste vi uzročnih problema, jer donosite negativnu energiju u kuću.

Ujela vas je zmija

U ovom slučaju, zmija verovatno ima manje veze sa drugima u vašem životu, a više sa vama - konkretno, sa vašim zdravljem. Ako vas zmija ujede u snu, zapitajte se da li postoje neki zdravstveni problemi koji počinju da se poboljšavaju ili emocionalna rana koja kreće da zarasta. Takođe, ujed zmije mogao bi značiti da ste žrtva nečijih kritika i loših komentara.

Zmija, šarka
foto: Profimedia

Zmija je ujela blisku osobu

To znači da se vama bliska osoba suočava sa problemima, a može da znači da ste vi osoba koja u realnom životu "ujeda" blisku osobu svojim negativnim ponašanjem.

Zmija je ujela neprijatelja

Označava vašu želju da u realnosti povredite tu osobu svojim rečima ili da joj kažete šta osećate, kako biste mogli da započnete proces izlečenja.

Više zmija u snu - ovaj san predstavlja najlošiji znak

Broj zmija koje se pojavljuju u vašem snu može imati značenje za sebe. To može predstavljati višestruki broj toksičnih ljudi ili toksičnih situacija. Alternativno, više zmija može predstavljati više zdravstvenih problema ili jedno zdravstveno pitanje koje ima mnogo elemenata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs