ASTROLOGIJA

ONI SU NAJVEĆI NEGATIVCI HOROSKOPA: Samoživi, uživaju u tuđoj nesreći, zagorčaće vam život dok trepnete!

Teško vama ako ste jedan od ovih znakova

Zanimljivosti
17:05h Autor:
ONI SU NAJVEĆI NEGATIVCI HOROSKOPA: Samoživi, uživaju u tuđoj nesreći, zagorčaće vam život dok trepnete!
Foto: Shutterstock

Za njih kažu da su bezosećajni i da ne prezaju ni od čega da dođu do cilja. Na sve gledaju sa negativne strane i svemu traže mane. Otkrijte ko su najveći negativci zodijaka:

Devica

Device imaju veoma težak problem da svet gledaju sa vedrije strane, a razlog tome je zbog njihovog urođenog perfekcionizma i samokritičnosti. A kada se potrude da pronađu vedriju stranu shvate koliko se bolje osećaju i psihički i fizički. I tada dolazi do izražaja njihov smisao za humor kojim oduševljavaju sve ljude koji se nalaze u njihovoj okolini.

Škorpija

Teške i neprijatne trenutke u životu, Škorpije jednostavno ne umeju da posmatraju u drugom svetlu od onog koje jeste. Ali prednost Škorpija za razliku od ostalih znakova je ta da oni poseduju dovoljno snage i odlučnosti da se izvuku iz pesimističkog raspoloženja. Kada primete da ih obuzima pesimizam, jednostano se usredsrede na pozitivne stvari u životu, kao što su ljubav, posao i porodica.

Kada zapadnu u "negativnu" fazu, krivce traže u svojoj okolini. Ako im se u tom trenutku nađete u blizini, teško vama.

SVAKI ZNAK NOSI JEDNU KLETVU S KOJOM SE BORI CELOG ŽIVOTA: Koje prokletstvo vam je sudbina namenila?

Škorpija, Horoskop
foto: Shutterstock

Jarac

Ako želite da uživate u životu potrebno je da posvetite više pažnje vedrijim stvarima. Jarac je po prirodi pesimista, na sve stvari u životu gleda sa rezervom i sa dozom sumnje. Ne oslanja se na druge ljude, veruju isključivo sebi.

Ako im se učini da niste na njihovoj strani, zagorčaće vam život dok trepnete. Više uživaju u tuđoj nesreći nego u spostvenoj sreći.

Ribe

Ribe su veoma osetljive i sklone su čestim promenama raspoloženja, pa ih je stoga veoma lako povrediti. Teško im je ugoditi, a vrlo često zapadaju u negativne faze. Iako su krhke, neće se ustručavati da vas povrede i osvete vam se ako i pomisle da ste pokušali da se poigrate njihovim osećanjima.

PRVO SLOVO IMENA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: U njemu je sve zapisano, evo kakva vas budućnost čeka!

Ribe, Horoskop, Horoskop ribe, vladavina riba
foto: Shuterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs