Numerologija otkriva

ZAŠTO JE 14. JUL MAGIČAN DAN: Uradite danas ovo i sreća će vam zakucati na vrata!

Današnji dan se može smatrati jednim od najproduktivnijih u ovom periodu

Zanimljivosti
Autor:
ZAŠTO JE 14. JUL MAGIČAN DAN: Uradite danas ovo i sreća će vam zakucati na vrata!
Foto: Shutterstock

Numerologija je nauka o brojevima koja vuče korene još iz antičke Grčke. Numerolozi uz pomoć brojeva i nizova brojeva predviđaju šta će se dogoditi, otkrivaju tajbne karaktera, ali ističu d ai određeni datumi koji u sebi nose numerološke kodove mogu biti posebni. Baš takav je i današnji dan - 14. jul!

Današnji dan se može smatrati jednim od najproduktivnijih u ovom periodu. Ako ste se iznenada "zaglavili" u nekim odlukama, problemima ili težnjama, današnja energija će vam pomoći da to popravite i steknete veru u najbolje. Kako biste saznali šta numerolozi predviđaju za ovaj dan, najpre moramo odrediti koji broj vlada 14. julom, a to ćemo uraditi tako što ćemo sve cifre iz datuma sabrati, a zatim svesti na jednocifren broj.

Broj 14. jula 2021 - 1 + 4 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 = 17 , a zatim 1 + 7 = 8.

Danas vlada Osmica i donosi hrabrost, neverovatnu energiju i snažnu volju. To znači da ćemo, da bismo postigli svoje trenutne ciljeve, morati da probudimo svoju unutrašnju mudrost i snagu. Ovo je dan slobodnih ljudi, snažnih ličnosti i svih koji teže svom cilju. Glavni simbol ovog dana je zmaj - oličenje snage, mudrosti i Poruka je - budite svoji i ne sledite tuđe smernice.

Lice, Devojka, Sreća
foto: Shutterstock

Numerološki saveti za magični 14. jul 2021. godine:

Pokušajte da delujete sami kad god je to moguće, više ćete tako ostvariti uspeha nego u timskom radu.

Oslonite se na svoje iskustvo, a ne na intuiciju. Danas je um snažan!

U ljubavi je moguće da ćete zavoditi ili biti zavedeni.

Potrošite novac na nešto novo - iznenadite sami sebe.

Naučite da kažete NE. Ova magična reč može vas zaštiti od trošenja vremenai energije, kao i sačuvati od toksičnih ljudi i energetskih vampira.

Koji važni događaji iz prošlosti su se dogodili 14. jula:

14. jula 1789. pobunjeni Parižani zauzeli su Bastilju. Ovaj dan je ušao u istoriju kao dan početka Velike francuske revolucije. Ovo je datum snage, pa ćete sanas će motivisani i odlučni da vladate svojim životom.

14. jula 1865. godine izvršen je prvi uspon na planinu Materhorn u Alpima. Ako uspete da postignete nešto važno, nemojte se opustiti, već nastavite da gurate samo napred.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs