ISPOVEST

ONA JE SPONZORUŠA I IMA SVOJE "ROBOVE": Plaćaju joj milione zbog lepote! Jedan je na mene potrošio 30.000 dolara za dan!


Sedeći u svom luksuznom LA domu, uživajući u kavijaru i šampanjcu iz kristalne čaše vredne 500 dolara, mogli biste pomisliti da gledate u neku poznatu glumicu

Zanimljivosti
16:29h Autor:
ONA JE SPONZORUŠA I IMA SVOJE "ROBOVE": Plaćaju joj milione zbog lepote! Jedan je na mene potrošio 30.000 dolara za dan!
Foto: PrintscreenInstagram/capitalisticblonde

Ona je zapravo pametna poslovna žena, poznata pod imenom Dajmond Diva Princes, kojoj su njeni "robovi" platili milione zbog lepote.

Sponzori

"svinje" i "robovi"

"Tatice sponzori", od kojih su mnogi oženjeni, a kreću se od političara do inženjera i pilota, čak su finansirali izgradnju njene kuće i poklanjali joj svoju putem testamenta. Dajmondova, koja neće otkriti svoje pravo ime ili godine, kaže da se ne oseća krivom što je muškarcima dopustila da finansiraju njen život milionera - jer ih to čini "najsrećnijima do sada".

"Robovi" su joj čak ostavili i nasledstvo i učestvovali su u finansiranju izgradnje njene kuće.

Bivša manekenka radila je kao finansijska domina od 2004. godine, kada su muškarci slali poruke preko njene pin-up veb stranice moleći je da joj uplate novac. Dajmondova insistira da u njenom poslu nema ničeg seksualnog, kaže da ne daje ništa zauzvrat - iako muškarci plaćaju najmanje 100 dolara za slike (na kojima nema golotinje ili seksi poza).

Stalni kupci takođe mogu da razgovaraju sa njom telefonom po ceni od 50 dolara po minutu ili da kupe kratke video zapise o njenom životu.

Jedan obožavalac joj je tražio da bude njena svinja i rob za novac.

Kako sama kaže: "2004. godine obožavalac me je kontaktirao putem moje veb stranice i rekao da želi da mi bude svinja koja plaća, rob za novac. Rekao mi je da postoje muškarci koji žele da potroše sav svoj novac na lepu, nedostižnu ženu, a zauzvrat ne dobijaju apsolutno ništa. Mislila sam da to zvuči zaista sjajno. Prvi put mi je platio 100 dolara, uz napomenu "za to što si ku*ka i lepa". Osnovala sam internet klub i kontaktiralo me puno "svinja koje plaćaju".

Jednostavno sam shvatila: "Mnogi muškarci vole da razmaze žene, mislim da je to sasvim prirodno, u pitanju je viteštvo i dvorska ljubav - nedostupna dama koju treba staviti na pijedestal i pokloniti se. Moji robovi mi kažu da žele da posvete svoj život služenju i zadovoljavanju mene."

Luksuzan život

Želim najbolje od svega, svakog dana, Don Perinjon u kristalnim čašama i kavijar.

Dajmond ima 7000 klijenata - ali kaže da samo nekoliko stotina redovno daje doprinose, od kojih su joj mnogi odani već 17 godina. Iako ima nekoliko "kupaca" u 20-ima i 70-ima, većina ih je u dobi od 40 do kasnih 60-ih. Ona kaže: „Zaista volim luksuzne proizvode, pa sam pomislila da želim da budem vrhunska finansijska domina“.

"Imala sam jednog čoveka koji je dobio nasledstvo od 10.000 američkih dolara. Ranije nije mogao da prijušti da mi služi, ali tih 10.000 američkih dolara potrošio je na mene u roku od nekoliko dana."

Jedan je na mene potrošio 30.000 američkih dolara u jednom danu. Drugi je potrošio 20.000 američkih dolara za nešto više od sat vremena."

"Mnogi od njih troše stotine hiljada, jedan je potrošio skoro 300.000 američkih dolara, a zatim je imao srčani udar - iako se sada oporavlja."

"Mislim da su neki od njih potrošili 500.000 američkih dolara."

"Plaćaju izgradnju moje kuće koja ima ugradni ormar sa kristalnim lusterom. Oni plaćaju sve, velike i male stavke.

Želim najbolje od svega, svakog dana - Don Perinjon, kavijar, zlato od 24 karata, čak i moje čaše za šampanjac iznose 500 dolara jer su napravljene od svarovski kristala."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs