ASTRO PROGNOZA

SVE O ČEMU SMO MAŠTALI POČINJE DA SE OSTVARUJE: Večeras stiže pun Mesec, a evo kako će uticati na svaki znak ponaosob!

Večeras će nebo obajsjati pun Mesec i doneti nam šansu za napredak na svim poljima

Zanimljivosti
19:45h Autor:
SVE O ČEMU SMO MAŠTALI POČINJE DA SE OSTVARUJE: Večeras stiže pun Mesec, a evo kako će uticati na svaki znak ponaosob!
Foto: Shutterstock

Nakon vladavine retrogradnog Merkura i negativnog uticaja pomračenja Sunca, konačno se spremite za pozitivne apsekte.

Ovaj pun Mesec se dešava na 3 stepnu Jarca. Sam Mesec u Jarcu je pomalo hladan, ne pokazuje emocije, krut je i skeptičan. To je duša koja je ostala negde "zaleđena". Ovaj pun Mesec neće biti takav jer pravi lep odnos sa Jupiterom.

Ovaj pun Mesec će uticati na polje karijere, poslovnih odnosa, porodičnih i ljubavno partnerskih, a donosi vedrinu, optimizam, iskrenost, sreću i skladniji porodični život. Pripremite se za sjajne astrološke aspekte. Evo kako će uticati na svaki znak ponaosob:

Ovan

Vama pun Mesec u Jarcu aktivira polje karijere. Imaćete lepu komunikaciju u kolektivu, ali postoji mogućnost nezadovoljstva zbog novca. Takođe, postoji mogućnost rasprave u krugu porodice.

Bik

Vama pun Mesec u Jarcu aktivira dve suprotnosti. Jedni Bikovi će imati potrebu da se osame, da uđu duboko u svoje misli i podsvest dok će drugi imati potrebu za avanturom.

Blizanci

Vama se aktivira 8 polje koje je natalno polje Škorpije. Samim tim aktivira vam se tuđi novac, seks, transformacija i završetak nekog ciklusa tj početak novog. Sa partnerom je bitno da ostvarite lep ljubavni odnos koji je baziran na čistim emocijama.

Rak

Vama pun Mesec aktivira 7 polje polje partnera i javnog nastupa. Željni ste ljubavi i pažnje, uspeha u karijeri ili priznavanje vašeg truda od strane nadređenih. Samo polako, nemojte da trčite, sve dolazi do vas samo sačekajte da prođe ovaj pun Mesec.

Lav

Vama se aktivira polje zdravlja i posla. Mnogi Lavovi će sada naći posao a oni koji su u radnom odnosu dobijaju priznanje od nadređenih i bolju poziciju.

umetnička fotografija, umetnički portret, Horoskop
foto: Shutterstock

Devica

Vama se aktivira polje dece, ljubavi i karijere. Pojedine Device će sada uživati u ljubavi sa partnerom a pojedine će tražiti veću pažnju i jasnije pokazivanje emocija. Ključni momenat je komunikacija.

Vaga

Aktivira se polje doma, porodice i emocija. Vi ste pod ovim punim Mesecom emotivna bomba koja samo što nije pukla. Može da dovede do jakih izliva ljutnje, sreće ili tuge. U tom momentu je moguć sukob sa jednim od roditelja.

Škorpija

Vama se aktivira potreba za putovanjem a sve u cilju da nađete mir u sebi. To se dešava zbog nezadovoljstva u vezi. Razmislite da li je trenutna veza onakva kakvu vi želite.

Strelac

Vama se promene dešavaju po pitanju novca tj finansija. Ili dobijate nov posao sa većom platom ili na postojećem novu poziciju i veću zaradu. Zvezde su na vašoj strani. Srećno!

Jarac

Vi ovaj pun Mesec jako osećate. Uliva vam strah i niste sigurni u partnerova osećanja. Osećate se bezvoljno. Polako, ako se u emotivnoj vezi stavite partneru doznanja da osećate njegov trud oko vas. U poslovnom smislu sledi vam lep novčani dobitak ali samo ako se pokrenete.

Vodolija

Vama ovaj pun Mesec aktivira polje tajni, strahova, prošlih života. Osećate jaku energiju koja vama nije poznata. Poslušajte svoje telo i um. Mir i spokoj je ono što vam treba. Meditacija ili odlazak u prirodu ili osamljivanje bi vam prijalo. Sve će bito mnogo bolje kada prođe ovaj pun Mesec.

Ribe

Vi sa ovim punim Mesecom imate potrebu da uživate u ljubavi ,sa prijateljima ,na poslu. Sve je kako treba. Samo radite ono što vam srce želi. Pošto ste pomalo opijeni lepom energijom ključ svega je balans.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs