Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: Vreme je za preispitivanje!

Ovan ima važan razgovor, Bik preopterećen, Rak ima nesuglasice sa partnerom

Zanimljivosti
10:46h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: Vreme je za preispitivanje!
Foto: Adria Media TV

OVAN

POSAO: Moguće je da se menjaju neki vaši saradnici i da vam takva situacija odgovara. Novi ljudi koji dolaze u vaše poslovno okruženje imaju daleko bolji odnos sa vama.

LJUBAV: Moguće je da vas očekuje važan razgovor sa voljenom osobom. Vas dvoje utičete jedno drugome na raspoloženje i važno je da uvek imate na umu koliko se volite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, vode. Važno je da ne dehidrirate i da pazite na sunčanicu.

BIK

POSAO: Preopterećeni ste velikim brojem poslovnih obevaza i nekad vam se čini da nećete moći sa svim da izađete na kraj. U pravo vreme vam dolazi očekivana pomoć i sve rešavate.

LJUBAV: Emocije vam nisu sasvim stabilne, pre svega jer imate veliku nedoumicu i ni sami niste sigurni šta treba da uradite. Dajte sebi vremena da odlučite.

ZDRAVLJE: Preporuka je da se javite svom lekaru radi redovne kontrole, za svaki slučaj.

BLIZANCI

POSAO: Najbolje bi bilo da danas ne iskušavate faktor sreće i da se držite ipak nekih proverenih poslova. Nema potrebe da rizikujete. Nećete imati previše obaveza, uživajte- vikend je.

LJUBAV: Ako ste imali neke sumnje i nedoumice u vezi partnera i njegovog ponašanja, sada vas to polako prolazi jer uviđate da je ipak bio iskren po svim pitanjima.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama. Poradite na tome da ojačate svoj imunitet u narednom periodu.

RAK

POSAO: Najbolje bi bilo da slušate samo sebe i da se oslanjate na svoju intuciju koja je skoro pa nepogrešiva. Možete da očekujete da ćete doneti neke važne odluke.

LJUBAV: Imali ste manje nesuglasice sa voljenom osobom i na neki način teži period. Ipak, vaš odnos može ostati stabilan i zdrav ako se oboje budete posvetili zajedničkim ciljevima.

ZDRAVLJE: Stomak vam je malo osetljiviji, pa pripazite na svoju ishranu danas.

LAV

POSAO: Nemojte da budete dvosmisleni u komunikaciji sa kolegama, već jasno i glasno recite neke stvari. Važno je da se potrudite da ostvarite dobru komunikaciju.

LJUBAV: Moguće je da manje probleme sa nepoverenjem u vezi možete rešiti. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je na neki način popularna.

ZDRAVLJE: Bez većih problema kod vas. Vaš organizam je jak i zdrav i i niste zabrinuti ni zbog čega.

DEVICA

POSAO: Iako ste imali manje probleme vezane za vaaše polje finansija, sada ste ih konačno razrešili. Zadovoljni ste poslovnom situacijom i nemate zamerke.

LJUBAV: Očekuju vas ozbiljne promene u komunikaciji sa voljenom osobom. Moraćete da sečete neke probleme iz prošlosti. Nakon toga će sve postati daleko bolje između vas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Potrudite se da u ishrani držte malo zdravijih navika.

VAGA

POSAO: Očekuje vas opušten dan na poslu tokom kog ćete većinu vremena provesti u opuštenom razgovoru sa kolegama. Nema ozbiljnijih obaveza za vas.

LJUBAV: Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada i da na neki način stvarate sami sebi pogrešnu sliku o njoj. Ipak, kada je budete bolje sagledali- opredelićete se za nekog drugog.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom su mogući, nemojte da izbegavate redovne obroke.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolje bi bilo da se skoncentrišete na rutinske obaveze i da ne komplikujete previše svoju poslovnu situaciju. Nema potrebe da danas insistirate na bilo čemu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Moguća je i veza na daljinu. U svakom slučaju slede vam nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da generalno izbegavate rizično ponašanje.

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima koji će vam biti od pomoći kada zatreba. Nemate veće brige i probleme na poslovnom planu danas.

LJUBAV: Krijete svoja osećanja, što može dovesti do velike zabune. Potrudite se da ipak budete otvoreniji prema svom partneru. Važno je da stvarate bolju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posetite neki spa centar ili idite na plivanje.

JARAC

POSAO: Očekuje vas važan razgovor sa nadređenima na temu vašeg poslovnog napredovanja. Možete da se nadate lepim vestima i brzoj realizaciji promena koje priželjkujete.

LJUBAV: Niste spremni za velike korake i važne promene na kojima insistira vaš partner. Moguće je da priželjkujete kratku pauzu. Potreban vam je kraći predah od svega.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole iako nema većih problema.

VODOLIJA

POSAO: Vi važite za osobu na koju se uvek može računati jednostavno se postavljate kao neko ko je uvek svima na raspolaganju. Nađite i malo više vremena za sebe.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada se nekako udaljila od vas, moguće je da ćete uskoro sklopiti i neko novo poznanstvo. Slede vam pozitivne ljubavne promene kojima se niste nadali.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate danas. Odmarajte i nemojte da podižete težak teret.

RIBE

POSAO: Hvata vas nervoza i sumnjate u svoje sposobnosti. Potrudite se da probijete blokade koje postoje samo u vašoj glavi. Kada ih budete prevazišli uspećete da napredujete.

LJUBAV: Dolazi vam period preispitivanja na emotivnom polju. Moguće je da ćete shvatiti da vam je neka osoba iz prošlosti značila više nego što ste mislili kada ste bili sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pijete više vode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs