ASTROLOGIJA

DANAS JE NAJBAKSUZNIJI DAN U GODINI: Povedite računa, ove greške nikako ne smete da napravite!

Pod uticajem smo crvenog Meseca, pa će nas danas terati samo maler

Zanimljivosti
Autor:
DANAS JE NAJBAKSUZNIJI DAN U GODINI: Povedite računa, ove greške nikako ne smete da napravite!
Foto: Shutterstock

Današnji dan gotovo nikome neće doneti prijatne situacije. Ako imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke, za to je kriv crveni Mesec u znaku Škorpije koji je danas dominantan.

Kada je Mesec u Škorpiji, kažu astrolozi, ovo su nevolje koje su česte: osetljivi svi organi u donjem delu stomaka, moguće povrede, slepo crevo, hormonski poremećaji, ginekološki problemi, pad imuniteta.

27. aprila, nebo će obasjati crveni Mesec - večeras Mesec nije samo pun, već ćemo prisustvovati pojavi supermeseca koji se približava Zemlji na minimalnu razdaljinu.

Ovo je vrlo nezgodno razdoblje, kažu astrolozi jer je dovoljna jedna varnica da sve eskalira u požar. Vodite računa o rečima koje izgovarate kako ne biste bili pogrešno protumačeni. Sve što danas radite, radite sa dodatnom pažnjom.

Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom.

Uticaj crvenog Meseca osećaćemo danas i tokom sutrašnjeg dana, ali na sreću ovaj astro fenomen je katkog daha, pa nas već od četvrtka očekuje talas pozitifvne energije, kažu astrolozi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs