Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. APRIL: Stižu vas posledice ranijih grešaka

Ovan da vodi računa u saobraćaju, Blizanci se odlično osećaju, Lav se svađa sa partnerom

Zanimljivosti
11:20h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 25. APRIL: Stižu vas posledice ranijih grešaka
Foto: Adria Media TV

OVAN

Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme na ovom polju i da ćete zbog toga biti zadovoljni. Voljena osoba se polako hladi od vas, što primećujte ali se nadate da će se okolnosti ipak promeniti. Povedite računa u saobraćaju.

BIK

Ne odgovara vam tempo u koji ste ušli na polju posla. Osećate da vam je potrebno neko vreme za odmor. Moguće je da poznajete osobu koja ima jaka osećanja prema vama. Uskoro ćete imati početak veze. Problemi sa prehladom.

BLIZANCI

Uspeli ste da rešite mnoge problene na polju posla i dobro se osećate jer vam se vraća samopouzdanje. Moguće je da vam se dopada osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Odlično se osećate danas!

RAK

Moguće je ste veoma zauzeti i da ste uvek u žurbi pa na poslovnom polju lako možete da pravite neke greške. Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nova poznanstva. Bićete aktivni na polju flerta. Povedite računa o grudnom košu.

LAV

Iako ste se nadali da su komplikacije na polju posla završene nažalost još nije kraj vašim problemima. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje rasprave sa voljenom osobom. Povišen pritisak.

DEVICA

Danas ćete osećati posledice svojih pogrešnih odluka. Biće potrebno da menjate svoju poslovnu organizaciju. Usamljenost vam sve teže pada, osećate da niste spremni još dugo da budete sami. Problemi su mogući zbog nervoze.

VAGA

Konačno dolazi do pozitivnih preokreta kada je u pitanju vaš posao. Bićete zadovoljni ostvarenim rezultatima. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas povoljan dan koji donosi romantičnu atmosferu. Odlično se osećate!

ŠKORPIJA

Moguće je da će vam se ukazati prilika za boljom zaradom u narednom periodu. Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije za koje ste mislili da se neće vratiti u vaš život. Prija vam fizička aktivnost.

STRELAC

Moguće je da ćete konačno dobiti podršku za ostvarenje poslovnih planova koje imate. Možete da očekujete jako lep dan sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, sledi vam poznanstvo na javnom mestu. Imate mnogo energije u sebi!

JARAC

Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i ne planirate veće promene na polju posla. Dopada vam se jedna pozitivna i vedra osoba iz bliskog okruženja, spremate se za mogućnost da joj priđete. Povećajte unos vitamina.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati pozitivan dan i dobru atmosferu kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da se nadate doboj situaciji na polju emocija. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Pazite na krvni pritisak.

RIBE

Dolaze velike promene kada je u pitanju vaš posao. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim drastičnim preokretima. Osećate veliku dozu ljubavi ka osobi sa kojom ste počeli da se viđate nedavno. Problemi sa probavom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs