ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MART: Očekuje vas dinamičan poslovni dan!

Bik je zadovoljan poslovnom situacijom, Blizanci uživaju u ljubavi, Vage neka povedu računa o zdravlju 

Zanimljivosti
08:34h Autor:

OVAN

 

Koncentracija vam nije najbolja tako da je potrebno da budete oprezni prilikom potpisivanja dokumenata i pravljena novih poslovnih planove. Odnos sa voljenom osobom je emotivno intenzivan i zadovoljavajući. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

BIK

 

Zadovoljni ste situacijom na poslu i razmišljate o novom poslovnom izazovu. Odnos sa partnerom nije najbolji. Senzibilni ste, lako se vređate, burno reagujete. Poželjno je da ograničite unos hrane.

 

BLIZANCI

 

Oblast privatnog biznisa ukazuje na probleme. Nemojte obećavati više nego što realno možete da uradite. Zadovoljni ste vezom i blaženo nesvesni da je druga strana prilično zatvorena prema vama. Obratite pažnju na disajne organe.

 

RAK

 

Očekuje vas povećan obim posla, međutim kako ste vredni i dobro organizovani sve odrađujete bez ikakvog odlaganja. Jako ste ljubomorni, ali se trudite da to ne pokazujete otvoreno. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

 

Jako je bitno da budete skoncentrisani i pažljivo izanalizirate bilo koji dokument koji treba da potpišete. Odnos sa partnerkom nije najbolji u smislu da se svađate i lažete jedno drugo. Obratite pažnju na disajne organe.

 

DEVICA

 

Suočavate sa se problemima na poslu. Uprkos uloženom trudu da ih rešite u tome ne uspevate. Svesni ste da bračni partner nije iskren prema vama i zbog toga dolazi do svađe. Kosti su osetljive.

VAGA

 

Poslovni planovi koje pravite su zasnovani na željama i mašti. Budite oprezni ukoliko vam neko nudi saradnju, jer vas može prevariti. Ne osećate se dobro u vezi, ali ne znate šta vam nedostaje. Organizam je osetljiv.

 

ŠKORPIJA

 

Imate problem sa koncentracijom. Iz tog razloga pravite greške koje čak ni ne primećujete. Emotivna veza ne napreduje. Razlog je u tome što ste neiskreni i zatvoreni prema partneru. Moguće su povrede.

 

STRELAC

 

Poslovna situacija je stabilna i posao obavljate rutinski. Pred vama je novo poznanstvo koje nećete započeti na pravi način u smislu da nećete biti iskreni prema drugoj osobi. Pokušajte da ograničite unos hrane.

 

JARAC

 

Očekuje vas dinamičan poslovni dan. Sa kolegama komunikacija nije najbolja, a neki sastanci mogu biti odloženi. U potpunosti ste zadovoljni vezom i nesvesni da partner nije u potpunosti otvoren prema vama. Pripazite na grlo.

 

VODOLIJA

 

Prilično ste zainteresovani za otpočinjanje novog poslovnog projekta. Ono što vas brine su finansije. Emotivna veza prolazi kroz krizan period i puna je obmana, laži i nesuglasica. Prisutna je tendenciju ka prejedanju.

 

RIBE

 

Na poslu je situacija regularna. Sve se odvija po planu. U emotivnom smislu ste nesigurni i skloni ljubomori. Partner je emotivno stabilan, tako da nema potrebe da brinete. Pokušajte da se opustite. Bešika je osetljiva.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...