astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART: Verujete u sebe i očekujete uspeh!

Ovnovi su nezadovoljni poslom, Škorpije se osećaju odlično, Ribe čeka novo poznanstvo

Zanimljivosti
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART: Verujete u sebe i očekujete uspeh!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Nezadovoljni ste stagnacijom na polju posla. Razmišljate šta je najbolje da uradite da bi se posao pokrenuo. Na poslu postoji osoba koja je zainteresovana za vas u emotivnom smislu, ali ne želi da pokaze emocije. Bubrezi su osetljivi.

BIK

Svu svoju energiju ste usmerili u oblast posla. Verujete u sebe i očekujete uspeh. Odnos sa partnerom je problematičan zbog toga što niste u potpunosti otvoreni jedno prema drugome. Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik pred vama su problemi. Vaša reakcija je munjevita, tako da odmah rešavate probleme. Partner je napet zbog loše poslovne situacije, a vi pokušavate da ga opustite. Neophodan vam je odmor.

RAK

Prilično ste samouvereni po pitanju svojih poslovnih sposobnosti. Pravite grandiozne planove smatrajući da ćete ih bez ikakvih problema realizovati. Smeta vam hladnoća bračnog partnera. Imate utisak da se udaljio od vas. Ograničite unos hrane.

LAV

Na poslu vas očekuje gomila problema koje ne uspevate da rešite. Zbog toga vam pada samopouzdanje. Zaljubili ste se i ne primećujete da partnerka ne uzvraća emocije na adekvatan način. Mogući su bolovi u leđima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART:  2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART: 2021foto: Shutterstock

DEVICA

U slučaju da ste privatnik vaša očekivanja su nerealna, ali toga niste svesni. Niste ispunjeni vezom tako da izbegavate sastanak sa zvaničnim partnerom. Druga strana je povređena vašim odbijanjem. Na nervoj bazi može doći do prejedanja.

VAGA

Prvenstveno ste zainteresovani za saradnju sa strancima. To znači ili da planirate da otputujete ili da krenete u saradnju na daljinu. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera. Smeta vam što vas ne razume na pravi način. Moguće su infekcije.

ŠKORPIJA

Osećate se odlično. Rešili ste veći poslovni problem što vam je podiglo samopouzdanje. Odnos sa voljenom osobom je snažan tako da razmišljate o zajedničkom detetu. Slabo se krećete. Rekreacija bi vam dobro došla.

STRELAC

Takmičarski ste nastrojeni. Ne zanima vas posao radi posla nego da bi pokazali da ste sposobniji od drugih. Uprkos emocijama koje gajite prema partneru grubi ste prema njemu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Odnos sa kolegama nije najbolji. Ne uspevate da izgradite kvalitetnu komunikaciju, a druga strana iza vaših leđa priča razne priče o vama. Veza se spontano razvija. Mogući su problemi sa disajnim organima.

VODOLIJA

Uprkos teškoćama na poslu vedrog ste duha i uvereni da ćete rešiti probleme. Odnos sa partnerom ima dozu dinamike zbog emotivne nesigurnosti. Pritisak je nestabilan. Nemojte slučajno da propustite terapiju.

RIBE

Atmosfera na poslu je radna i opuštena. Sve se odvija po planu tako da vas očekuje običan radni dan. Povoljan je dan za novo poznanstvo koje nema neki veći potencijal. Imate osećaj da vam druga strana ne odgovara. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs