Važan lik

Sara Džesika Parker otkrila zašto u nastavku serije neće biti Samante Džouns!

Glumica je odgovarala na pitanje koje zanima sve obožavaoce kultne serije

Zanimljivosti
Autor:
Sara Džesika Parker otkrila zašto u nastavku serije neće biti Samante Džouns!
Foto: Profimedia

Na opšte oduševljenje ljubiteljki kultne serije Seks i grad, u javnost je pušten tizer sa najavom nove sezone, koja će biti prikazana na HBO kroz deset epizoda.

Ipak, mnoge je razočarala vest što u nastavku neće biti obožavane Samante Džouns, čiji lik je igrala Kim Katral.

Zato su brojni obožavaoci na Instagramu upitali Saru Džesiku Parker, koja je prva objavila najavu za nastavak serije, zbog čega je Samantin lik izbrisan.

"Drago nam je što se vraćate, ali nedostajaće nam Samanta", napisala je jedna obožavateljka, a Sara je odgovorila: "I nama će nedostajati, jako je volimo".

Poznata glumica nastavila je da odgovara fanovima kako će "Samanta uvek biti s njima", a zatim, na komentar o njenoj navodnoj svađi s Kim odgovorila: "Nije istina da ne volim Kim. Nikad to nisam rekla. I nikad ne bih. Ona jednostavno nije deo ove priče. Ali uvek će biti deo nas", napisala je Sara i tu stala s komunikacijom.

Ipak nisu zakopale ratne sekire: Sara Džesika Parker progovorila o sukobu sa Kim Katral!

O "nevoljama u raju" na setu poznate serije koja je s emitovanjem završila 2004. godine, počelo je da se govori nakon što su u bioskopima izašla i dva filma s istom ekipom "Seks i grad" i "Seks i grad 2".

Kim se navodno žalila na "poseban tretman" koji je imala Sara, premda su sve glumice zajedničkim trudom doprinele uspehu serije, a mučilo ju je i što je Parker zarađivala više od svojih koleginica. Šuškalo se i da je Sara na setu bila sve samo ne ljubazna i simpatična poput Keri koju je glumila.

Kako god bilo, na svoj izostanak s snimanja s ekipom "Seksa i grada", Kim nas je već pripremila. Glumica je 2019. izjavila kako se neće vratiti na snimanje s ekipom iz "Seksa i grada", čak i ako će biti nastavka.

"To ne dolazi u obzir. U životu naučiš razne lekcije, a ja sam naučila da želim da radim s dobrim ljudima i da pokušam da se zabavim", izjavila je glumica koja će u očima fanova zauvek ostati vesela Samanta Džouns.

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvat će se "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u seriji, a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetim i pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Majkl Patrik King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, hoće li se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci i hoćemo li se u seriju vratiti "glavni muškarac", gospodin Zverka, kojeg je igrao Kris Not.

"Čekajte i videćete", poručila je fanovima Sara Džesika Parker.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs