astro prognoze

Dnevni horoskop za 28. decembar: Fokusirani ste na nove, ali tajne poslovne planove!

Ovan uživa u pažnji, Rak je u lošoj finansijskoj situaciji, Strelac je umoran od obaveza

Zanimljivosti
08:08h Autor:

OVAN

Vaš poslovni uspeh budi interesovanje medija. Uživate u pažnji. Zadovoljni ste vezom. Uspeli ste da prevaziđete sve probleme i sada se odnos sa voljenom osobom normalno razvija. Zdravlje je stabilno.

BIK

Fokusirani ste na nove, ali tajne poslovne planove. Ne želite da ih javno eksponirate da neko ne bi ukrao vašu ideju. Zadovoljni ste vezom, ali blaženo nesvesni da se partner čuje sa još jednom osobom. Moguća je nesanica.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim biznisom uspostavljanje saradnju sa inostranim partnerima. Prilično ste društveni i uživate u flertu. Emocije vas nisu duboke i stabilne tako da sa više osoba flertujete. Osećate se dobro.

RAK

Finansijska situacija je loša i fokusirani ste na dobijanje pozajmice ili kredita. Nažalost, dolazi do odbijanja vaše molbe. Bračni partner je nezainteresovan za vas. Plašite se da se nova osoba pojavila u njegovom životu. Pritisak je nestabilan.

Kad vas razočaraju dragi ljudi, kad više nemate snage i život postane težak: U tom slučaju postupite ovako!

Dnevni horoskop za 28. decembar: 2020
Dnevni horoskop za 28. decembar: 2020foto: Shutterstock

LAV

Poslovna situacija je loša. U slučaju rešavanja bilo kakvih pravnih pitanja doživljavate debakl. Odnos sa partnerom je stabilan. Druga strana je u fazi kada joj je potrebna vaša podrška. Skloni ste neraspoloženju.

DEVICA

Nadređena osoba vam predstavlja novi poslovni projekat i vas vidi kao osobu koja će dati značajan doprinos u njegovoj realizaciji. Niste raspoloženi za susret sa partnerom, ali vam druga strana to ne zamera. Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA

Koncentracija vam nije jača strana tako da se ne razumete najbolje sa saradnicima. Vezu smatrate stabilnom. Probleme sa partnerom ste uspeli da prevaziđete i sada se osećate sigurnije u vezi. Grlo je osetljivo.

Dnevni horoskop za 28. decembar: 2020
Dnevni horoskop za 28. decembar: 2020foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Imate utisak da problemi na poslu iskaču sa svih strana. Umorni ste od njih. Održavate tajnu komunikaciju sa simpatijom. Jako vam prija, ali još uvek ne razgovarate otvoreno o vezi. Moguća je glavobolja.

STRELAC

Umorni ste od obaveza i koncentracija vam pada. Pravite greške koje u prvom trenutku previđate. Bračni partner stalno potencira finansije kao temu. Umorni ste od iste priče. Skloni ste alergijama. Pripazite na ishranu.

JARAC

Stiže obaveštenje da vam je kredit odobren. U firmu se vlaća dobro raspoloženje. Niste preterano zainteresovani za bračnu partnerku. Kod nje je aktuelna tajna komunikacija. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Poslovna komunikacija vam nije jača strana. Postoji mogućnost ili da iznosite stvari koje su netačne ili nejasne ili vas druga strana ne razume najbolje. Zadovoljni ste razvojem veze. Pazite na ishranu. Digestivni sistem je osetljiv.

RIBE

Prilično ste vredni i ambiciozni. Planirate poslovni put van zemlje. Prilično ste opušteni i komunikativni. Neobavezno flertujete sa više osoba i nemate ozbiljne namere ni sa jednom. Osećate se dobro.

6 znakova da ste harizmatična i jaka žena: Univerzum oseća vašu snagu i donosi vam radost!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs