pogledajte

Japanski trik za pakovanje poklona pogledalo je 11 miliona ljudi: Ovo je najvažniji korak! (VIDEO)

Približava se sezona darivanja, i pravi je trenutak da posvetimo pažnju poklonima.

Zanimljivosti
Autor:
Japanski trik za pakovanje poklona pogledalo je 11 miliona ljudi: Ovo je najvažniji korak! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Dok svi sa nestrpljenjem skidamo ukrasni papir, koliko god godina imali, pakovanje ide nešto sporije, a ponekad čak i zamara. Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, imamo rešenje koje vam može olakšati dane koji su pred nama. Naime, ne morate da budete vešti u ovome, već je dovoljno da primenite trik koji nam stiže iz Japana, a odnosi se na razmeru papira. Kako to izgleda u praksi, pogledajte u narednih nekoliko minuta.

Video koji ćete uskoro imati priliku da odgledate privukao je puno pažnje, a u prilog tome govori brojka od čak 11 miliona pregleda. Za svega 15 sekundi ukrasni papir je spreman za savijanje, a kao što smo već naveli, važan je prvi korak. U suprotnom, onaj kome je poklon namenjen lako može uočiti nabore, koji umeju da pokvare sveukupan utisak. Verujemo da se slažete sa ovom tezom, pa se potrudite da usvojite oproban recept koji uključuje 3 komada selotejp trake i 3 presavijanja papira. Naravno, podjednaku pažnju treba posvetiti i samom odabiru onoga što će se naći unutra, što iziskuje znatno više vremena.

Prepuštamo vas materijalu, iza koga stoji trgovinski lanac Takashimaya, za koji se iskreno nadamo da će vam poslužiti. Tri, dva, jedan, krećemo…

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs