Rajski posao za mlade kupoholičarke

Za neograničenu kupovinu skupe garderobe šeik plaća 100 evra dnevno!

Italijom se nedavno proširio oglas u kojem se traže mlade i lepe devojke uzrasta od 18 do 26 godina, koje znaju engleski i imaju istančan modni ukus, da rade za šeika iz Dubaija
Zanimljivosti
17:30h Autor:
Za neograničenu kupovinu skupe garderobe šeik plaća 100 evra dnevno!
Foto: Shutterstock

U Italiji je u petak počeo kasting za posao iz snova (bar nekih devojaka), u kojem će one koje budu odabrane imati priliku da neograničeno kupuju odeću i modne dodatke, i za to će biti plaćene 100 evra dnevno.

Naime, Italijom se nedavno proširio oglas u kojem se traže mlade i lepe devojke uzrasta od 18 do 26 godina, koje znaju engleski i imaju istančan modni ukus, da rade za šeika iz Dubaija. Oko 60 izabranih devojaka će pratiti šeika i njegovu pratnju (od 50 do 60 ljudi) na turneji po Evropi, a njihov posao će biti da kupuju luksuznu odeću i obuću u najprestižnijim prodavnicama.

Zadatak izbora devojaka pao je na agenciju DocStile iz Padove, a njihov dizajner Mauro Belkaro za La Stampu je rekao da su bili zatrpani zahtevima.

"Zvale su nas devojke iz Hrvatske i iz Maroka", kazao je Belkaro, objasnivši da će se po 10 odabranih devojaka menjati svakih 15 dana, to jest da će toliko trajati njihov angažman kod šeika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs