Astro predviđanja

Kineski godišnji horoskop za 2021. godinu - Majmun

Najlepše promene dešavaju se na polju ljubavi

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Majmun će morati da proširi svoju zonu uticaja u 2021. godini. Bivo koji vlada ovom godinom smatra da vi možete mnogo više i mnogo bolje i daće vam priliku da se pokažete. Te nove prilike neće biti nimalo neprijatne, naprotiv, rado ćete prihvatiti nove stvari uspešno ih savladati.

Ljubav

Romatična osećanja koja ste iskusili u 2020. prenose se i u 2021. godinu. Usamljeni Majmuni imaju velike šanse da započnu ozbiljnu, kvalitetnu vezu, čak i da uplove u brak pre septembra. Obratite pažnju na polje porodice. Moguće je da neko od bližnjih želi da mu posvetite veću pažnju, naročito u proleće i na jesen.

Novac

Sa finansijske strane, u ovoj godini nema iznenađenja. Moguće je da ćete malo povećati prohode, ali pripazite na velike troškove. Neka oni budu planirani i isplativi. U prvoj polovini godine dajte prednost troškovima koji će vam se isplatiti u budućnosti.

Zdravlje

Zdrav i kvalitetan san od suštinskog je značaja za vas. Biće puno situacija u kojima ćete se pitati da li da još malo odspavate ili da taj sat iskoristite za nešto profitabilno. U svakom slučaju, san ne sme biti zanemaren jer će umor voditi do nepoželjnih posledica na svim drugim poljima.

Karijera

Moguće je da ćete u ovoj godini promeniti posao ili početi da se bavite svojim hobijem u vidu dodatnog posla. U svakom slučaju, na poslovnom planu vam predstoji promena. Ako je potrebno, slobodno se oslonite na kolege, oni će vam dosta pomoći. Veliki broj rođenih u znaku Majmuna popeće se jedan stepenik više kada je u pitanju radna pozicija.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...