ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 30. novembar: Zadovoljni ste poslovnom situacijom!

Bik zadovoljan, Rakove očekuju trzavice na polju ljubavi, Ribe muči nesanica, Lavove očekuje poslovni uspeh

Zanimljivosti 29.11.2020. - 10:38h Autor: Kurir
Dnevni horoskop za 30. novembar 2020., Foto: Adria Media TV

OVAN

 

Novac koji ste tražili od banke konačno leže na račun. Precizno planirate kako ćete da ga potrošite. Uživate u flertu iako ste svesni da neće doći do ozbiljnog odnosa zbog statusa druge osobe. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

 

Ponosni ste na sebe. Uloženi trud se isplatio i uživate u rezultatima rada. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Shvatili sta da nema razloza za ljubomoru i sada ste opušteni. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

BLIZANCI

 

Rešeni ste da prevaziđete poslovne probleme koji usporavaju proces rada. Dobijate konkretnu pomoć kolega koja vam puno znači. Toliko ste zadovoljni vezom da se plašite da ne izgubite partnera. Zdravstveno ste dobro.

 

RAK

 

Zadovoljni ste razvojem poslovne situacije. Komunikacija sa kolegama je odlična. Partner pravi probleme u vezi. Smatrate da je bezrazložno ljubomoran, ali ne uspevate da mu to i dokažete. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

 

Očekuje vas poslovni uspeh. Prilično ste vredni, znate šta želite da postignete i kako da to ostvarite. Inicirate komunikaciju sa simpatijom. Dajete joj vremena da vas bolje upozna i proceni. Osećate se dobro.

DEVICA

 

Uspešno realizujete poslovne planove. Ono što vas brine su finansije. Ne uspevate da ih stabilizujete. Posvećujete se bračnom partneru. Deluje vam neraspoloženo pa pokušavate da mu povratite raspoloženje. Moguće su promene na koži.

 

VAGA

 

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Nadređena osoba sugeriše određene promene koje vi smatrate suvišnim. Neopušteni ste kada je veza u pitanju. Ljubomorni ste i pravite problem bez potrebe. Mogući su problemi sa probavom.

 

ŠKORPIJA

 

Fokusirani ste na realizaciju novih poslovnih planova. Stvari ne idu kako ste očekivali, ali vas to ne demotiviše. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i u potpunosti mu se posvećujete. Bubrezi su osetljivi.

 

STRELAC

 

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Neke planove donosite oslanjajući se isključivo na intuiciju. Partner insistira na razgovoru sa vama. Potrebno mu je da čuje vaše objektivno mišljenje i savet. Neopušteni ste.

 

JARAC

 

Zadovoljni ste razvojem saradnje sa strancima. Dobro se razumete, imate sličan način razmišljanja i ciljeve. Prilično ste posesivni prema voljenoj osobi, ali ona to vidi kao izraz vaših emocija. Osećate se dobro.

 

VODOLIJA

 

Poslovne prilike nalažu prilagođavanje i vi se prilagođavate u hodu. To donosi pozitivne efekte. Upoznajete novu osobu koja ostavlja odličan utisak na vas. Planirate da nastavite druženje. Zdravlje je stabilno.

 

RIBE

 

Tekući poslovi se normalno odvijaju. Imate utisak da je došlo vreme da se posvetite novim obavezama. Uživate u odnosu sa bračnim partnerom. Bez obzira što ste dugo zajedno i dalje su emocije intenzivne. Muči vas nesanica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...