Astro prognoza

Dnevni horoskop za 13. novembar: Emocije vam divljaju!

Ribe usamljene, Lav sam sebi dovoljan, Devica u rastrojstvu, Bik srećan

Zanimljivosti
08:15h Autor:

OVAN

Frustirani ste nezadovoljavajućom poslovnom saradnjom i sada je konačno prekidate. Predstoji vam novo poznanstvo sa osobom koju doživljavate kao vrlo jaku i stabilnu ličnost. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BIK

Posvećujete se prevazilaženju teškoća koje usporavaju proces rada. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Došlo je do udaljavanja i smatrate da odnos ne može da se popravi. Pripazite na ishranu. Mogući su problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas uspešan razgovor sa nadređenom osobom. Emotivna sfera je blokirana: niti vas neko zanima, niti neko pokazuje interesovanje za vas. Ukoliko se pojave promene na koži najbolje da reagujete odmah.

RAK

Fokusirate se na saradnju sa strancima. To je jedna od ređih poslovnih oblasti koja se normalno odvija. Emotivno ste nezadovoljni bilo da ste sami ili imate partnera. Posvećujete se zdravoj ishrani.

LAV

Fokusirani ste na poslovne probleme. Prilično ste motivisani jer ste svesni da rešavanjem problema pokrećete poslovni proces. Emotivna sfera vas ne zanima tako da nema nikakvih dešavanja. Mogući su bolovi u zglobovima.

DEVICA

Izbacuju vas iz takta poslovne promene koje traže poslovni saradnici. Kako je sve vec dogovoreno ovakvo ponašanje smatrate neodgovornim. Na emotivnom polju se ništa ne dešava. Nervi su vam osetljivi.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna, baš kao i finansijska. Nezadovoljstvo je vezano za emotivnu sferu. Ne prija vam samoća. Priželjkujete da se zaljubite i uđete u vezu ili brak. Na polju zdravlja sve je pod kontrolom.

ŠKORPIJA

Osećate olakšanje zbog rešenja problema i konačno uspostavljanja normalnog radnog procesa. Emotivno ste ispunjeni. Upravo je oblast ljubavi ta koja vam daje snage da budete uspešni u drugim segmentima. Mogući su problemi sa genitalijama.

STRELAC

Ne odgovara vam da budete na poslu gde nema puno obaveza i izazova. Krećete u potragu za novim poslom. Zaljubljeni ste i drugu stranu ne vidite realno. Preterujete sa ljubomorom. Mogući su problemi sa alergijama.

JARAC

Ne uspevate da prevaziđete poslovne probleme. Posao stagnira, a vi ste frustrirani. Emotivno ste nezadovoljni, ali nemate volju da uradite išta po pitanju promene situacije. Na polju zdravlja vas očekuje variranje pritiska.

VODOLIJA

Pogađa vas gubitak sudskog procesa. Iako je to bilo za očekivanje, ipak ste se nadali da će presuda biti u vašu korist. Neraspoloženi ste za druženje i susret sa voljenom osobom. Očekuju vas problemi sa stomakom.

RIBE

Posao se normalno odvija. Nadređena osoba vam upućuje reči pohvale zbog držanja poslovne situacije pod kontrolom. Emotivno ste neispunjeni. Želite da rešite problem sa partnerom, ali ne i druga strana. Osećate se dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs