Astro prognoza

Devica - godišnji horoskop za 2021. godinu

Devica će 2021. godine doživeti brojne promene

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Devica će osetiti promene u društvenom životu, ali i na polju učenja.

Ljubav:

Neptun će ove godine duboko uticati na vaše veze - posebno kada su veze jedan na jedna u pitanju. Ove godine će se vaš partner oslanjati više na vas. Budite podrška, ali ne dozvolite da vas partner koristi. Skinite ružičaste naočare i svog partnera pogledajte onakvim kakav je zaista. Tek nakon toga odlučite da li ćete ga ostaviti u svom životu ili ne.

Karijera:

Posla će biti na pretek, pa ćete morati da preuzmete i veće odgovornosti. Kako ne biste postali preopterećeni, naučite kako da delegirate zadatke drugima. Nemojte da se plašite da tražite pomoć. Timski rad će vas spasiti u 2021. godini.

Novac:

2021. godina će biti dobra godina za vaše finansije. Bilo bi dobro da ove godine ulažete u nekretnine. Iako ćete se fizički i mentalno mnogo angažovati da biste zaradili, vredeće svaki dinar!

Od januara 2021. godine, do novembra 2022. godine - vaše finansije će biti stabilne. Bilo bi dobro da za ovo vreme štedite.

Porodica:

Vaši porodični odnosi će doživeti preporod. Veze sa decom, braćom i sestrama će se promeniti na bolje. Ako ste u romantičnoj vezi, verovatno ćete dobiti dete ove godine.

Zdravlje:

Ovo će biti dobra godina za mentalno i fizičko zdravlje. Morate da provodite više vremena na otvorenom. Kako biste poboljšali inteligenciju, učite kad godi stignete i šta god stignete.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...