Astro prognoze

Blizanci - godišnji horoskop za 2021. godinu

Posvetite pažnju intimnosti, radite na tome da postane bolja i veza će biti potpuno harmonična

Zanimljivosti 09.11.2020. - 10:29h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Male promene dolaze u život Blizanaca na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2021.godinu, pogotovo na društvenom i polju novca. Sa uticajem Jupitera, Neptuna i Plutona, ove godine bićete mnogo harizmatičniji i mnogo kreativniji nego inače.

 

Ljubav

 

Emotivne veze postaju dublje nego što su ikada bile. Ako ste slobodni, to znači da postoji šansa da ljubav pronađete u jednom od bliskih prijatelja. Ako ste u vezi ili braku, stvari će biti još bolje nego što su ikada bile. Posvetite pažnju intimnosti, radite na tome da postane bolja i veza će biti potpuno harmonična.  

 

Posao

 

Kasnije tokom godine, od oktobra, na poslu će biti stresno. Moraćete da radite mnogo više i napornije nego što ste navikli do sada. Kolege će vas smatrati napornim, pa će se i odnosi koji su bili dobri sada pokvariti. Pokušajte da ostanete mirni, sve će doći na svoje krajem godine, a vi ćete iz ovih situacija naučiti nove veštine prevazilaženja konflikata.

Novac

 

Ova godina je za vas posebno dobra na polju finansija. Venera će biti u Jarcu od početka godine pa sve do maja, i to je idealno vreme za odluke na polju novca, pogotovo one koje uključuju prodaju imovine. Važno je da pažljivo brinete o finansijama i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u to, čak ni porodica. Ovo nije dobra godina za podizanje kredita i bilo kakva zaduživanja.

 

Porodica

 

Mars će biti u Vagi u prvoj polovini 2021, i to je odličan period da popravite odnose, naročito sa decom i mlađim članovima porodice. Odličan je period i za planiranje trudnoće.

 

Zdravlje

 

Jupiter ima veliki uticaj na vaš znak ove godine, i donosi vam i fizički i mentalni rast i boljitak. Dokle god budete vežbali i pazili šta jedete, celokupno zdravlje biće u najboljem redu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...