NIŠTA NIJE SLUČAJNO

Jasni signali Univerzuma: 5 znakova da je vaš anđeo čuvar tu i da vas upozorava na veliku opasnost!

Signali koje ne smete ignorisati

Zanimljivosti
Autor:
Jasni signali Univerzuma: 5 znakova da je vaš anđeo čuvar tu i da vas upozorava na veliku opasnost!
Foto: Shutterstock

Da li ste nekad imali osećaj da vas neko posmatra, iako znate da nikoga nema u blizini? Koliko puta vam se dogodilo da pronađete odgovor ili neki znak koji nas dovede do razrešenja neke situacije, a da ni sami ne možete da objasnite kako se to dogodilo.

Neki ljudi su ubeđeni da postoji neka viša sila, neko ko nas čuva i upozorava na neke loše događaje koji nam predstoje. Ovo je 5 jasnih znakova da vam neko daje signale sa druge strane stvarnosti:

1. Snovi su gotovo realni i ostavljaju snažan utisak na vas

Univerzum nam često šalje poruke kroz snove. Ako se velike promene spremaju u vašem životu, znak možete dobiti kroz san. To ne znači da svaki san sadrži takvu poruku. Oni koji ostave snažan utisak nakon buđenja i koji deluju gotovo potpuno realistično, na njih obratite pažnju.

Ovakve snove dobro analizirajte, jer vam mogu pomoći da razrešite neku situaciju ili da sprečite neki loš događaj.

2. Izoštravaju vam se čula

Realni svet osećate preko čula mirisa, dodira, ukusa, vida i sluha. Kada Univerzum želi da vam pošalje poruku 6 čulo se izoštrava i pojačava se intuicija. Imaćete neobjašnjiv osećaj da li nešto treba ili ne treba da uradite. U takvim situacijama uvek poslušajte unutrašnji glas.

Telepatija ili želja, koja dolazi iznutra, tera vas da uradite nešto, intuicija – nazovite to kako hoćete, ali svaki put kada zatražite pomoć, ova sila će vam pružiti pomoć u vidu znakova. Samo slušajte.

3. Tehnika počine loše da radi, kasnite iz neobjašnjivih razloga

Da li vam se desilo da se spremate da napustite kuću, sve ste lepo isplanirali, ali kao da je neko pomerio sat i vi ipak zakasnite na dogovoreni sastanak. Da li vam se dogodilo da automobil ne želi da se upali iako je sa njim sve u redu ili vam autobus pobegne "ispred nosa"? Ovu su jasni signali da vas Univerzum štiti od nečega i ne da vam da krenete u tom trenutku kako biste izbegli neku nesreću ili sreli neku osobu.

4. Osećate jezu

Kažu da kad izgovorimo nešto što odgovara stvarnosti, čak i ako je vrlo zastrašujuća pretpostavka, sigurno ćemo se naježiti ili osetiti strujanje hladnog vetra. Ovo je jasan znak Univerzuma da predstoji nešto loše.

5. Znakovi se jasno ukazuju

Da li vam se dešavalo da mislite o nečemu, i slučajno dobijete odgovor u vidu pesme sa radija ili fraze ispisane na automobilu ili autobusu? i to može biti znak Univerzuma.

Obratite pažnju na svoja osećanja, osluškujte svet oko sebe, budite otvoreni za interakciju i poruke će mnogo lakše dopirati do vas.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs