IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO

Ovih pet horoskopskih znakova SVI OBOŽAVAJU, ali to nikada neće priznati! A, sve je to zbog jedne njihove osobine...

Svako od nas u okruženju ima barem jednu osobu za koju će reći da deluje moćno. Obično je reč o osobi koja se ne libi da brani svoje stavove, izgleda autoritativno i dominantno i harizmatična je do te mere da bi svako poželeo da sledi njene ideje.

Zanimljivosti 06.10.2020. - 21:35h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da veliki uticaj na to imaju i horoskopski znakovi.

 

Ovan

 

Odlikuje ih zarazan entuzijazam koji s lakoćom prenose na ljude oko sebe. Kad osobe rođene u ovom znaku nešto zacrtaju, u stanju su da pomere brda i planine dok to ne ostvare. Ovnovi obožavaju izazove i iako mnogi njihovi planovi propadaju, ne dozvoljavaju da ih to demotiviše. Uvek će pronaći neki novi san u koji će uvući druge i pokrenuti zabavu.

 

Bik

 

Osobe rođene u ovom znaku su marljive, fokusirane na rešavanje zadataka i uporne da isteraju do kraja ono što su naumile. U životu često nailaze na prepreke, ali ih to ne demorališe da odustanu od svojih ciljeva. Najveći gurui rođeni su u ovom zemljanom znaku.

 

Rak

 

Koliko je njihova energija blaga, toliko je njihova potreba da pomognu drugima snažna. Niko vas neće bolje utešiti od osobe rođene u znaku Raka, niti vam dati "vetar u leđa" kad odlučite da se upustite u neko novo životno poglavlje. Upravo iz tih razloga Rakovi spadaju u najuticajnije horoskopske znakove.

Vaga

 

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka imaju izražen osećaj za pravdu. Ako primete da se nešto nepravedno događa u njihovom okruženju, odmah će se pobuniti i inspirisati druge da pođu njihovim putem.

 

Jarac

 

Pouzdani i zreli Jarčevi bolje nego iko donose mudre životne odluke i isto tako znaju da posavetuju druge kako da razreše životne dileme. U poslu su odgovorni i ozbiljni, ostavljaju utisak da sve konce svog života čvrsto drže u rukama i upravo u tome se krije njihova moć - iako deluju pomalo hladno, svi žele da ih prate i kopiraju.

(Stil.kurir.rs/Telegraf)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs