Astro prognoze

Vodolija - mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Ovo je mesec u kojem ćete doneti odluke svog života

Zanimljivosti
Autor:
Vodolija - mesečni horoskop za novembar 2020. godine
Foto: Shutterstock

Za vas će novembar biti mesec u kojem ćete analizirati sva svoja prethodna dostignuća, preispitivati svoje stavove i uverenja, ali i donositi odluke od kojih će vam zavisiti budućnost.

Tu će biti jedna osoba koja će vam nuditi puno opcija, ali morate ostati svesni, ne zanositi se, jer će te lepe ponude uglavnom imati malo dodira s realnošću.

Ne dozvolite ni da vas tračevi uznemiravanju. Bolje je da pokažete da vas uopše ne dotiču, nego da nekog napadnete - tako ćete više razbesneti svog neprijatelja.

Novembar za Vodolije znači i puno zabave i društvenih događaja na koje ćete biti pozvani. Nemojte odbijati ove pozive bez razloga, jer ćete na njima zasijati, a može doći i do važnih poznanstava.

Slobodne Vodolije će na ovim događajima upoznati neke osobe suprotnog pola vredne pažnje.

Vodite računa koliko jedete. Ako ne obuzdate svoju želju za hranom, može doći do ozbiljnih posledica. Pažljivo sagledajte koliko i šta jedete, odreknite se slatkiša, inače ćete se uskoro završiti sa vidljivim viškom kilograma.

Važni datumi: 10, 11, 14, 15. i 18. novembar su vaše prilike za sjajne životne promene!

Najvažniji saveti: Iako će mnogi pokušavati da vas izbace iz ravnoteže, ne dozvolite da vas iko isprovocira i ostanite smireni. U suprotnom, loše će se završiti po vas. U nekim situacijama je bolje ujesti se za jezik i ne reći ništa, nego ući u konflikt.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs