Astro prognoze

Dnevni horoskop za 2. septembar: Sve je lakše udvoje!

Bik obavezno da počne da vežba, Blizanci su kreativniji nego ikad, Lav ima previše obaveza

Zanimljivosti 01.09.2020. - 10:08h Autor: horoskopskiznakovi.com
Foto: Shuterstock

Ovan


Dugo vremena niste vežbali, danas je prava prilika za to. U zdravom telu – zdrav duh. Počnite lagano i ne odustajte. Savršena prilika za novu vezu sa sve one koji su slobodni. Ponekad je jednostavno lakše imati nekog pored sebe. Ne možete se uvek sami boriti sa problemima.

Bik


Lagana šetnja čini čuda za zdravlje, šetajte svakoga dana, to je sasvim dovoljno za početak. Videćete i sami koliko će vam to prijati. Na poslu je situacija kritična, razmislite o odlasku ili o nekoj promeni pre nego što pretrpite posledice.


Blizanci


Danas se osećate prilično kreativno, tu kreativnost usmerite na prave stvari. Inspirativni ste i osećate se poletno. Uživajte sa voljenom osobom barem sat vremena, ne dozvolite da vas niko ne prekida. I neka ta uživanja budu malo češća.


Rak


Ne manjka vam energije, samo vam treba malo više volje da završite započeti posao. Oduvek ste čuvali emocije u sebi ali će osetiti pravo olakšanje ako ih iskažete osobi prema kojoj te emocije osećate.

Lav


Idealno je vreme da odredite prioritete i postavite neke stvari na pravo mesto. Porodica ne sme patiti zbog vaših obaveza i to mora da vam bude jasno. Dovršite ono što ste započeli pre izvesnog vremena, najbolje je znati na čemu ste pre nego što nastavite dalje.


Devica


Moguće se razmirice sa bliskim osobama, ali se potrudite da rešavanju problema pristupite smireno i bez nervoze. Posao vas ne zadovoljava u poslednje vreme, nansijska situacija će uskoro biti bolja. Malo strpljenja nije
na odmet.

Vaga


Ne trudite se da ispravite stvari na poslu ukoliko i drugi to ne žele. Jedino ćete vi ispaštati i osetiti negativne posledice zbog toga. Ne dozvolite da vas voljena osoba iskorišćava zbog vaše dobrote, granica uvek mora da postoji. Naučite da kažete ne i ako ste navikli na suprotno.

 

Škorpija


Idealna je situacija za razgovor sa šefom, možda je vreme za povišicu ili nove radne zadatke. Razgovor uvek može razrešiti mnoge nedoumice kada je reč o vašim zadacima na radnom mestu. Zanimljiv susret je vrlo moguć u popodnevnim časovima, potrudite se da budete na pravom mestu u pravo vreme. Ne očekujte previše u kratkom vremenskom periodu.

Strelac


Društveni život vam je zapostavljen zbog posla u poslednje vreme, pokušajte danas da to popravite. Jedan poziv može to promeniti veoma brzo. Za sve slobodne strelce ovo je idealan trenutak za započinjanje nove ljubavne veze.


Jarac


Organizacija treba da vam bude na prvom mestu, bez dobre organizacije posao nikada neće biti završen. Ukoliko u toj organizaciji učestvuju u kolege, utoliko bolje. Moguća glavobolja danas u popodnevnim časovima. Kratak odmor to može da spreči.

Vodolija


Zbunjeni ste oko mnogih stvari kada je reč o vašem životu. Danas napravite plan po kome ćete tu zbunjenost eliminisati. Poslušajte savet od voljene osobe pre nego što opet počnete da tvrdite da ste vi u pravu za sve.

 

Ribe


Situacija na poslu je stabilna. Potrudite se da uživajte u stabilnosti dok traje, nikada se ne zna kada će krenuti bura. Slobodnim Ribama je pravo vreme za malo flertovanja. Ne mora svaki ert završiti ozbiljnom vezom, ali ćete se svakako bolje osećati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...