NEVEROVATNO!

Studentkinja iz Mjanmara postala viralna nakon objave fotografija: Ona ima najtanji struk na svetu!

Fotografije devojke iz Mjanmara (nekadašnje Burme) postale su viralne na internetu nakon što je popularni britanski tabloid pisao o njenom neverovatno tankom struku.

Zanimljivosti
Autor:
Su Moh Moh Naing, Foto: Printscreen Youtube / borl149za

Su Moh Moh Naing (23) je studentkinja koja tvrdi da joj je struk širok samo 34,7 centimetara, a ono što je mnogima još neverovatnije, kaže da su za to zaslužni samo geni. Iako je neki optužuju da je digitalno uređivala fotografije koje objavljuje na svom Instagramu, pa čak i da su joj izvadili pokoje rebro ili je stalno nosila uski korset kako bi postigla tako sitnu figuru, Su Naing kaže da je sve prirodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on


"Zdrava sam i zdravo se hranim, tako da nema razloga za brigu. Ne mislim da nešto nije u redu s tim kako izgledam", kaže devojka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

"Uživam pozirajući za fotografije i u pokazivanju svog izgleda. Komplimenti mi laskaju. Ljudi kažu da lepo izgledam."

Žene s neuobičajeno uskim strukom, poput Etele Grener koja je u Ginisovoj knjizi rekorda (struk od 33 cm), provode čitav život noseći korset kako bi postepeno smanjile struk ili su podvrgnute ekstremnim hirurškim zahvatima kako bi postigle željenu figuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Venecuelanska manekenka Aleira Avendano nosila je tesan korset 23 sata dnevno kako bi postigla i održala struk od 50 cm.

Su Naing insistira na tome da njen opseg struka od 35 cm nije rezultat "obuke struka", i negira sve optužbe za digitalnu manipulaciju fotografijama, piše hrvatski Indeks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Međutim, engleski tabloid Mejl onlajn naglašava da ženina veličina struka nikada nije tako precizno uređena i navodi kako njene fotografije pokazuju znakove "uređivanja oko struka".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Na njenom Instagramu nalazi se i kratki isečak njenog struka i iako je definitivno manji od prosečnog ženskog struka, ne izgleda tako sićušno kao što se to čini na nekim njenim fotografijama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...