ASTRO PROGNOZA

Spremite se za neverovatne životne promene: Pun Mesec 3. avgusta imaće snažan uticaj na sve znakove!

Satnajte šta nam sve donosi ovaj astro period

Zanimljivosti
11:46h Autor:
Spremite se za neverovatne životne promene: Pun Mesec 3. avgusta imaće snažan uticaj na sve znakove!
Foto: Shuterstock

Pun Mesec nam uvek osvetljava određene stvari, pomaže nam da pronađemo istinu i proširimo naš način razmišljanja.

Ako su neke stvari u vašem životu maglovite ili nejasne, pun Mesec vam pomaže da lakše pronađete odgovore za kojima tragate, piše Lovesensa.

Uran, planeta buđenja i promena, veoma je aktivna pod ovim punim Mesecom. Uran je vladar Vodolije, ali on takođe u periodu punog Meseca kreira kvadrat sa Suncem na 90 stepeni, što donosi nestabilnost i osećaj gubljenja tla pod nogama.

Očekuju nas mnoge promene. Stvari oko nas se kreću i pomeraju, zbog čega se osećamo nesigurno i nestabilno. Teško ćemo pronalaziti put kojim treba da krenemo zbog mračnog uticaja Urana. Ipak, ta energija nije tu kako bi uzdrmala naš život, već nam pomaže da otpustimo stvari koje nam više ne koriste ili nam donose nemir.

Sa druge strane, pun Mesec pomaže da se nežno prepustimo toj energiji i otpustimo određene stvari bez straha. Sada imate priliku da osvestite čega se plašite, kojih misli, kojih verovanja, okolnosti i stvari…

Ovaj pun Mesec traži način da vam raščisti put i da otresete svoja verovanja, loše ideje, neprijatne okolnosti i iskustva. Pomaže vam da u novi ciklus uđete očišćeni od negativne energije.

Pod ovom energijom punog Meseca u Vodoliji, važno je da pustite stvari da idu svojim tokom, umesto da kontrolišete ono što se ne može kontrolisati. Ova turbulentna energija Urana takođe služi za drugu svrhu – buđenje energije naše duše.

Kada se naša očekivanja poremete, to nas tera da vidimo stvari u novom svetlu i da drugačije osećamo sebe i svet u kojem živimo. Ovo može pokrenuti buđenje i dolazak do novih saznanja i mudrosti.

Uran nas potresa kako bi nas da probudio i pokazao nam neki novi i viši put.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs