Rešite test

Stari tibetanski test od samo 3 pitanja otkriva mnogo o vama: Samo recite ono što vam prvo padne na pamet!

Isključite logiku, opustite se, i pokušajte da odgovorite na ova tri pitanja koja se igraju našim podsvesnim. Probajte takođe da ne razmišljate previše o odgovorima – samo recite ono što vam prvo padne na pamet.

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Odgovore možete i da zapisujete. Na kraju testa, naučićete nešto važno o sebi:

1. Zamislite da pet životinja stoji ispred vas. Stavite ih u red koji želite: Krava, tigar, ovca, konj, svinja.

2. Opišite svaki pojam u donjoj listi samo jednim pridevom: Pas je… Mačka je… Pacov je… Kafa je… More je…

3. Setite se petoro ljudi koji su vam važni. Izaberite boju za svakog od njih iz donje liste. Mođžete izabrati samo jednu boju za svaku osobu. Žuta Narandžasta Crvena Bela Zelena

Pogledajmo sada rezultate

1. Odgovori na prvo pitanje oblikovani su onim šta su nam prioriteti u životu: Krava ukazuje na karijeru. Tigar je osećaj za samo-vrednovanje. Ovca predstavlja ljubav. Konj predstavlja porodicu. Svinja je novac.

2. Odgovori na drugo pitanje mogu da otkriju kako vidite život na nesvesnom nivou: Asocijacija koju imate na psa pokazuje kako vidite svoju ličnost. Kako opisujete mačku simbolizuje ličnost vašeg partnera. Asocijacija koju imate na pacova predstavlja kako vidite neprijatelje. Kako opisujete kafu može da pokaže vaš stav prema seksu. Vaša asocijacija na more opisuje vaš život.

3. Boje su određene vašim stavom prema osobama koje ste izabrali: Žuta je za osobe koje nikada nećete zaboraviti i koje imaju (ili su imale) veliki uticaj na vaš život. Narandžasta je za osobu koju smatrate istinskim prijateljem. Crvena je za osobu koju volite svim svojim srcem. Bela je za osobu koju smatrate srodnom dušom. Zelena je određuje osobu koju ćete pamtiti do kraja svog života.

P.S. Smatra se da je test u 97 odsto slučajeva tačan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs