ZVEZDE KAŽU - NE!

Najgori astro-parovi:Škorpija osvetu služi hladnu,rak želi mir, strelac ne da svoju slobodu-evo ko nikako ne ide zajedno

Kažu da prava ljubav nadvladava sve prepreke, ali neki parovi za to moraju mnogo, čak i nadljudski da se potrude. Pa, čak i tada, nije garantovano da će uspeti, tvrde astrolozi.

Zanimljivosti
22:20h
Najgori astro-parovi:Škorpija osvetu služi hladnu,rak želi mir, strelac ne da svoju slobodu-evo ko nikako ne ide zajedno
Foto: Profimedia

Strelac i Devica

Temperamentni strelčevi vole da rade isključivo ono što se njima radi i dopada i ne vole da budu sputani ni na koji način ali devica to pukušava da promeni. Oprezna je i zabrinuta za posledice postupaka i propusta svojih bližnjih, devica ne razme strelčevu opuštenost i „neodoljivu lakoću postojanja“. Zgrožena hirovima i pustolovinama strlca, nastoji da ih obuzda, što stralc doživljava kao oduzimanje i gušenje njegove slobode, koja je imperativ u njegovom postojanju.

Ovan i škorpija

Ovim horoskopskim znakovima vlada bog rata i akcije - Mars. To samo po sebi dosta govori o njihovoj kombinaciji... Ako se vole, vole se burno i beskompromisno s puno telesnog kontakta. A ako se ne vole – e, to je nevolja na vidiku u svakom pogledu. I u ovom slučaju bi moglo doći do kontakta i interakcije ova dva znaka, samo druge vrste. Ovan je spontaniji i prvi eksplodira dok je škorpija promišljenija, strpljivija i čekaće svojih 5 minuta da vrati milo za drago.

Vodolija i rak

Vodolija je nepredvdiv, "dubok" i veoma nezavisan znak, dok je rak duboko emocionalno biće kome je neophodan osećaj sigurnosti i zaštićenosti. Vodolija će mu povremeno podariti tople emocije, ali će se u drugim prilikama držati po strani jer će imati druge prioritete, što rak nije u stanju da razume i veoma teško prihvata. Povređeni rak će planuti, zaplakati ili se povući, čime će dodatno zbuniti vodoliju. U kombinaciji gde su oba partnera zbunjena i ne razumeju potrebe druge strane - formula za srećnu ljubav je veoma nestabilna.

Jarac i blizanci

Na početku ove veze jedno su drugom jako zanimljivi i privlačni. S vremena na vreme to zanimanje jedno za drugo se ponovno javlja, ali i nestaje, u epizodama. Između tih sretnih (i kratkih) razdoblja vladaju obostrano nerviranje i odbojnost. Jarac polaže puno pažnje na planiranje, preciznost i red, a blizanac je sušta suprotnost - spontan, zaigran, ponekad brzoplet i često neodgovoran i lakomislen. Borba oko sistema vrednosti i svakodnevnih prioriteta – od sitnica do krupnih životnih odluka - je neizbežna kada je ovaj par u pitanju.

Bik i strelac

Bik je hedonista i voli lepotu, teži sigurnosti, posebno materijalnoj i emocionalnoj, a imperativ su mu dom i porodica, dok strelac svoje vreme želi da troši na druženje, zabavu, putovanja i sve ostale nepobrojive aktivnosti koje ga usrećuju.

Ovan i Bik

Oba znaka su veoma tvrda, karakterna i ambiciozna, ali ovan je nagao, ima ratoborniju narav od bika i optimistični je borac, dok je bik suzdržan, promišljeniji i oprezno i bez žurbe će promišljati dok ne donese neku odluku, što ovna može dovesti do ludila.

Strelac i jarac

Strelac pre svega želi da uživa u životu sada, odmah i bez čekanja, pa ne štedi ni trud ni novac. Jarcu je, sa druge strane, prioritet sigurnost što je dalje moguće u budućnosti, a to zahteva štednju i odricanje, što je za strelca glupo, bespotrebno i neprihvatljivo.

(Stil.kurir.rs/Tportal.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs