Iz astrološkog ugla

Koji horoskopski znakovi se najlakše zaljubljuju: Rak, Škorpija i Ribe najčešće od svih!

Osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca, uglavnom se brzo zaljubljuju, ali se i brzo hlade, dok Blizanci, Vaga i Vodolija ponekad previše razmišljaju i zato se ne zaljubljuju na prvu loptu
Zanimljivosti
18:06h Autor:
Koji horoskopski znakovi se najlakše zaljubljuju: Rak, Škorpija i Ribe najčešće od svih!
Foto: Shutterstock

Rakovi ne mogu bez ljubavi, Blizanci će prvo o svemu dobro razmisliti…

Vatreni znaciOsobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca, uglavnom se brzo zaljubljuju, ali se i brzo "hlade". Ukoliko kod neke osobe pronađu nešto što im se dopada, spremni su za avanturu. Međutim, to ne znači da su promiskuitetni i da ne mogu da ostvare dugu i kvalitetnu ljubavnu vezu. Njih je samo teško "uhvatiti", ali oni koji uspeju biće višestruko nagrađeni. Ukoliko želite da se neko iz ove vatrene trojke zaljubi u vas, ali i ostane sa vama u vezi, ne ograničavajte njihovu slobodu, a vatricu održavajte malim gestovima pažnje. OVDE otkrijte svoju astro anatomiju.

Vazdušni znaci

Blizanci, Vaga i Vodolija ponekad previše razmišljaju i zato se ne zaljubljuju na prvu loptu. Prvo analiziraju osobu koja im se dopada, zatim pokušavaju da ustanove koliko je taj neko dobar za njih, kakva bi budućnost mogla da ih čeka u ljubavnom odnosu sa nekim. Oni prave "za i protiv" liste, pa tek onda kreću u akciju. Zato mogu delovati hladno i nezainteresovano u odnosu na ostale znake. Takođe, status, ugled i inteligencija druge osobe im je bitnija od fizičke lepote, šarma, a često i od materijalnog stanja. OVDE saznajte šta podznak govori o vama.

Zemljani znaciStabilnost je ključna reč

za Bika, Devicu i Jarca. Oni se zaljubljuju u osobe za koje pretpostavljaju da neće praviti stresne situacije, "igrati igre", folirati... Sporo se zaljubljuju, ali ih nikako ne treba pritiskati da se odluče. To su osobe koje se teško menjaju, nisu spremne na kompromis, traže od drugih da im se prilagode. Imajte to na umu ukoliko želite da osvojite osobu koja je u zodijaku zemljani znak. OVDE pročitajte godišnji horoskop za 2014. godinu.

Vodeni znaci

Rak, Škorpija i Ribe se zaljubljuju najčešće od svih. Oni ne mogu da žive bez ljubavi, pažnje, nežnosti i to u velikim količinama. Ali, to ne znači i da su najmanje verni. Samo nemojte da se igrate sa njihovim osećanjima jer ne praštaju lako. Daće vam jednu šansu, ali verovatno ne više od toga. OVDE pročitajte životni moto svakog horoskopskog znaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs