ASTRO PROGNOZA

Predviđanje čuvenog britanskog astrologa: Evo kad će se pandemija korona virusa završiti!

Ovako su nam zvezde naklonjene

Zanimljivosti
20:16h Autor:
Predviđanje čuvenog britanskog astrologa: Evo kad će se pandemija korona virusa završiti!
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Svako ko pomno prati godišnje i mesečne horoskope zna za ime Bernara Ficvaltera. Predviđanja uticajnog britanskog astrologa čekaju čak i oni koji su čitav život bili krajnje skeptični prema horoskopu.

Evo šta on kaže, šta nam kažu zvezde:

Sve je to povezano sa ciklusom Saturn-Pluton: bilo je to 1914, 1947, 1882, a ponovo je stiglo 2020. godine. Zanimljivo je da je nakon 1914. godine došlo do epidemije „španskog gripa; posle 1947. godine, na mnogim mestima na Zemlji bila je epidemija polilija; 1982. godine prvi put smo se sreli sa HIV/AIDS-om, a sada imamo korona virus.

Kada će se završiti pandemija korona virusa?

"Možda na leto. Trenutno Mars naizmenično prolazi pored Jupitera, Plutona i Saturna, a čini se da svaki od njih pogoršava situaciju. Pored toga, Jupiter se 5. aprila približava Plutonu - tada će sve četiri planete stajati veoma čvrsto. U maju - junu planete će početi lagano da se razilaze, a avgusta - septembra počećemo da uvodimo nove mere".

Na kraju godine vraćamo se na prvobitnu lokaciju Jupiter-Saturn-Pluton, ali ovaj put planete neće biti tako blizu i bićemo spremni za to.

Mislim da će se kompletna situacija stabilizovati početkom 2021. i moći ćemo potpuno da odahnemo.

Tokom 2021. planeta će se obnavljati, biće to stresna godina za sve nas. Život će se graditi iz korena, dok će 2022. biti zabavnija i znatno lakša, kaže on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs