astrologija

Dnevni horoskop za 7. februar: Sve vam ide od ruke!

Bik može da se nada pozitivnim promenama, Škorpija sklona gojenju, Lav se dobro oseća

Zanimljivosti
09:15h Autor:

OVAN

Povedite računa o komunikaciji u poslovnom okruženju jer ćete biti skloni nekim konfliktima danas. Moguće je da ste pod neobičnim okolnostima upoznali osobu koja vam se jako dopada. Povedite računa o masnoćama.

BIK

Moguće je da ste uspeli da poboljšate organizaciju na poslovnom polju i da sada od toga imate jako dobre rezultate. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u odnosu sa partnerom. Prija vam bavljenje sportom.

BLIZANCI

Povedite računa o tome koliko vremena provodite na poslu i koliko ste zaista posvećeni obavezama. Dopada vam se neko sa kim ste imali dosta zajedničkih prijatelja ranije. Moguć je kašalj i problemi sa disajnim putevima.

RAK

Pozitivne okolnosti na poslovnom polju vam se pokreću u narednom periodu. Spremni ste za nove ponude. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će želeti da uđete u vezu. Povećajte unos vitamina.

LAV

Posao vam nije na prvom mestu sada i nećete se zaustaviti dok ne budete ostvarili svoje ciljeve. Očekuje vas veoma lepa i romantična atmosfera danas. Preporuka je da se maksimalno posvetite emocijama. Dobro se osećate.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, dolazi faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite poboljšanje. Očekuje vas odlična atmosfera i dobra komunikacija sa novim poznanikom. Povedite računa o probavi. Pazite na ishranu.

VAGA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i nekoj prilici za manje poslovno napredovanje. Nećete još dugo biti usamljeni, ukazuje vam se prilika za neku sasvim novu vezu. Povedite računa o sinusima.

ŠKORPIJA

Bićete zadovoljni ostvarenjem poslovnih ciljeva. Pred vama je jako dobar period. Možete da se nadate stabilnoj situaciji u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste gojenju u ovom periodu.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete imati razrešenje poslovne dileme koja vas je mučila u prethodnom periodu. Moguće je da imate pogrešnu sliku o osobi do koje vam je stalo. Vrtoglavica je moguća i problemi sa pritiskom.

JARAC

Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate na razrešenje poslovne situacije koja vas muči. Dopada vam se osoba koja vam nije lako dostupna ili koja živi negde daleko. Očekuje vas komplikovana veza. Posetite lekara.

VODOLIJA

Očekuje vas dobra atmosfera na poslovnom polju. Ne biste trebali da imate veće poteškoće. Mogućnost da uđete u novu vezu je pred vama. Očekuje vas povoljna faza za polje ljubavi. Nema problema sa zdravljem.

RIBE

Neke nove vesti ćete uskoro dobiti. Dolazi vam prilika i da rešite neki pravni proces. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete manje trzavice i nesuglasice sa partnerom danas. Prijala bi vam masaža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs