saznajte

Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?

Donosimo vam koji su znakovi Zodijaka najpametniji

Zanimljivosti 01.02.2020. - 20:46h Autor: Stil/24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagođavanja na nove situacije, razumevanje i korišćenje apstraktnih pojmova.


Naravno da horoskop ne određuje nužno i inteligenciju čoveka, brojna testiranja IQ-a mogu da pruže uvid u generalnu inteligenciju s obzirom na prosečni rezultat za svaki horoskopski znak.


Vodolija


Ovaj horoskopski znak je veoma inteligentan, što potvrđuje i činjenica da je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca.

 

Testove inteligencije prođu kao od šale, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i odličnu koncentraciju. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

 

Ne ide vam u životu, neće vam ni ići: 8 znakova da vas je neko prokleo!

foto: Shutterstock

Blizanci


Blizanci su veoma bistri, a za razliku od drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke.

 

Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

 

 Jarac


Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje im uvek koriste. Osim toga, odlično primenjuju stečeno znanje, te nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

 

Nešto posebno se sprema za 3 znaka u februaru: Molite se da ste među njima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...